Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje Srpske napredne stranke u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 05.02.2016. Južna Srbija Info

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu izdao je saopštenje povodom nedavnih izjava opozicionih lidera i partija u gradu na Nišavi.

Saopštenje Srpske napredne stranke u Nišu

Saopštenje prenosimao u celosti..

Srpska napredna stranka saopštava da Demokratska stranka od svojih laži ne vidi da su infrastrukturni projekti, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta prioreti za koje se zalažemo. Krediti koje je grad Niš bio prinuđen da uzima 2013. i 2014. godine su bili refinansirajući, sa znatno nižim kamatama i bili su namenjeni vraćanju dugovanja koje smo zatekli, a koje je upravo DS uzimao. Kreditna zaduženja su 2012. godine iznosila 21.950.000,00 evra, a za dve godine vraćeno je 12.000.000,00 evra.

O čijoj onda nesposobnosti govori Demokratska stranka?

Očigledno o sopstvenoj, jer njihovi infrastrukturni projekti su izradnja sportske hale koja se plavila i za koju se još uvek ne zna ko su bili izvođači i stadion koji je raspada. Dug koji je za javni prevoz za sobom ostavila Demokratska stranka iznosio je 300 miliona dinara i vraćala ga je sposobna SNS vlast. 

Srpska napredna stranka smatra da Demokratska stranka za koju se ne zna koliko ima odbornika niti koga predstavljaju, koja nema svoju odborničku grupu u Skupštini grada, koju građani ne mogu da identifikuju u gradu nema kredibilitet da bilo koga proziva i bilo šta komentariše. 

DS ni za Niš ni za Srbiju nema nikakav program, nemaju šta da ponude građanima koje su svojom pljačkaškom politikom doveli prosjačkog štapa, osim laži, izmešljenih afera i izazivanja nestabilnosti. Žele samo jedno – da se dočepaju fotelja kako bi Niš i Srbiju vratili u prošlost kada su carovali kriminal i korupcija, kako bi ponovo pljačkali državu, gradove, građane.

 


#   Niš   DS   SNS   kriminal   saopštenje   opozicija
@demokrate @sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima