Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS nema ni jednu ekonomsku meru

rssBookmark and Share

Vladičin Han 12.03.2014. JužnaSrbija.Info

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je na konvenciji liste "Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju" u Vladičinom Hanu da DS ne priziva ukrajinski scenario, ali da neće dozvoliti ni severnokorejski u kojoj sto posto građana glasa za jednog čoveka.

SNS nema ni jednu ekonomsku meru

"Nikada Demokratska stranka nije bila ekstremna stranka, nikada nismo pozivali na rušenje zemlje, ali mi imamo odgovornost kad svi ćute da kažemo istinu, a to je da živimo u zemlji na ivici bankrotstva u kojoj za šest ili devet meseci neće moći da se isplaćuju plate lekarima i nastavnicima. Ova zemlja se gasi. Ukoliko u nedelju ne dođe do smene vlasti morate biti spremni na to da će ljudi ostati i bez onog malo što imaju", kazao je Đilas u Vladičinom Hanu.

"Demokratska stranka na ovim izborima ništa ne obećava nego nudi Srbiji ono što može da uradi u kratkom periodu. Mi možemo da za tri ili četiri godine napravimo drugačiju Srbiju u kojoj će moći da se živi od svog rada. Naša najveća šansa je prehrambena industrija. Ulaganjem u nju podići ćemo izvoz i pokrenuti investicioni ciklus koji će svi osetiti. Tih 600 miliona evra koje su spremili za otpremnine bolje da uložimo u 20 gradova u Srbiji. Mi nudimo i ljude — Pajtića za investicije, Miodraga Stojkovića za obrazovanje, Dušana Milisavljevića za zdravstvo, Ješića za poljoprivredu... Ja ljude iz SNS danima pitam ko su njihovi kandidati, ali ne dobijam odgovor", rekao je Đilas.

On je pozvao ljude da i pored pretnji i pritisaka pokažu hrabrost i izađu na izbore jer "iza paravana niko neće znati za koga su glasali".


#   DS   Vladičin Han   izbori   Dragan Đilas   izbori 2014   prehrambena industrija
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima