Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje: SNS nikada nije bila jedinstvenija

rssBookmark and Share

Niš 10.03.2016. Južna Srbija Info

U našu redakciju stiglo je sopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke kao rekacija na navode u javnosti da pojedini funkcioneri te stranke izlaze samostalno na lokalne izbore.

Saopštenje: SNS nikada nije bila jedinstvenija

Saopštenje prenosimo u velosti...

SNS saopštava da su neki od lokalnih medija danas objavili da SNS u Nišu ide u 2 kolone na lokalne izbore, što nije istina. Obaveštavamo ih, što i građani Niša znaju, da SNS nikada nije bio jedinstveniji.

Ovi izbori nisu borba za još jednu fotelju i apanažu, kako ih neki vide, koji misle da mogu podržavati Aleksandra Vučića na republičkom nivou a biti protiv njega u Nišu.

Došao je trenutak koji je prekretnica u životu Srbije i Niša, kada će građani odlučiti u kakvoj zemlji žele da žive.

SNS Niš poručuje da samo ujedinjeni možemo nastaviti reforme koje smo započeli i borbu za moderni, uređeni ekonomski jaki Niš u kojem se građani neće plašiti za egzistenciju već će živeti normalnim životom.

Kao što smo Niš spasili verovatnog bankrotstva, zaustavili propadanje, počeli vraćanje dugova radnicima iz preduzeća koja su propala pod prethodnom vlašću, doveli strane investitore zahvaljujući Vladi Republike Srbije i premijeru Vučiću, tako ćemo, ukoliko nam građani ukažu poverenje, nastaviti snažno da se borimo za napredak svakog građanina Niša.

Niš zaslužuje, ali i mora ponovo da bude centar i generator razvoja ovog dela naše zemlje i Vlada Srbije će znatno pomoći gradu za izlazak iz krize. Usvojili smo strateške pravce i plan prioritetnih zadataka od kojih su najznačajniji dovođenje investitora, otvaranje novih radnih mesta ali i rešavanje problema nekadašnjih velikih privrednih sistema.


SLUŽBA ZA INFORMISANjE 
SRPSKA NAPREDNA STRANKA GO NIŠ

 


#   Niš   SNS   saopštenje   izbori 2016
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima