Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS: Nismo ušli u vlast u Pirotu

rssBookmark and Share

19.12.2012. Autor: M.Gajić

Posle sednice Skupštine Opštine Pirot, Okružni i Opštinski odbori Srpske napredne stranke su negirali "tendenciozne ocene i zapažanja pojedinih medija da je odbornička grupa SNS ušla u lokalnu vlast".

SNS: Nismo ušli u vlast u Pirotu
"Reč je o prelasku samo jednog odbornika koji je kupljen od strane lokalne vlasti u Pirotu, na čelu sa Vladanom Vasićem, za mesto potpredsednika SO Pirot", piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Opštinskog odbora SNS Aleksandar S. Ćirić.

U saopštenju se dodaje da se članovi SNS nikada nisu rukovodili kratkoročnim ciljevima zarad ličnih već je "naš cilj u skladu s ciljevima vrha stranke koji se tiču borbe protiv korupcije i kriminalnih radnji".

Dodaje se da će "SNS u Pirotu delovati i dalje kao opozicija i, sa još nekim političkim grupacijama, pokazati da je spremna da preuzme kompletnu vlast na lokalnom nivou".

Aleksandar Z. Ćirić iz SNS - koji ima isto ime i prezime kao i predsednik Opštinskog odbora SNS - danas je izabran za zamenika predsednika Skupštine Opštine Pirot, ali je pre glasanja deo odbornika SNS napustio skupštinsku salu.

U pirotskom SNS ne postoji saglasnost o tome da li treba ući u lokalnu vlast jer je u njoj i Demokratska stranka.


#   SNS   Aleksandar S. Ćirić
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima