Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sve manje članova DS u Nišu

rssBookmark and Share

24.04.2013. Autor: Z. M.

Demokratsku stranku u Nišu napustilo je više od 60 članova samo u jednom danu, a takav trend se nastavlja i ovih dana, rekao je juče bivši potpredsednik GO DS u Nišu Slaviša Dinić, koji je početkom ove sedmice napustio stranku, nakon čega je to učinilo i više desetina članova.

Sve manje članova DS u Nišu

„U vrhu DS nije bilo sluha da se nakon izbornog poraza stvari ozbiljnije menjaju i u stranci i u gradu. Nedavno sam tražio promenu odnosa vrha stranke prema niškom i drugim lokalnim odborima, kao i smenu postavljenog poverenika za Niš, ali do toga nije došlo. Nedopustivo je da se sve ključne odluke donose u Beogradu, a da nas iz Niša u vrhu stranke predstavljaju ljudi koji samo klimaju glavom. Problem je što DS-u, kao ni bilo kojoj drugoj stranci, ne odgovara da ima jake lokalne odbore i lidere“, rekao je Dinić na konferenciji za novinare.

Prema Dinićevim rečima, DS su kolektivno napustili članovi iz Opštinskog odbora Pantelej, kojem je on pripadao, ali da su izlazak najavili i članovi iz ostala četiri OO na teritoriji Niša. On je kazao da neće prelaziti u drugi stranku, već će sa istomišljenicima formirati udruženje građana “Koalicija za Niš”.


#   DS   Udruženje građana   Koalicija za Niš   Slaviša Dinić
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima