Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tadić na izbornoj sednici SDS-a: Znam gde sam grešio

Bookmark and Share

Beograd 26.10.2014.

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je da Vlada vodi pogrešnu ekonomsku politiku koja povećava jaz između najsiromašnijih i najbogatijih.

Tadić na izbornoj sednici SDS-a: Znam gde sam grešio

“Taj jaz je danas jedan od najvećih u Evropi”, rekao je Tadić na izbornoj skupštini SDS-a i istakao da ta stranka zagovara ulaganje u zapošljavanje i druge “ofanzivne ekonomske mere, a ne samo štednju koja je takođe potrebna”.

Bivši predsednik Srbije je naglasio da su svi koji su bili protivnici politike demokratskih vrednosti i okretanja Evropi, miru i pomirenju u regionu danas makar formalno pristupili tim vrednostima. Zamislite da je bilo obrnuto, da smo mi prihvatili njihovu politiku velike Srbije i prebijanja politicckih protivnika, dodao je Tadić i istakao da je priključenje Evropskoj uniji najbolje rešenje za zemlju.

Skupština SDS izabrala je potpredsednike, Nenada Konstantinovića, Marka Đurišića,

Aleksandra Ivkovća, Gorana Radosavljevića, Tinde Kovač-Cerović i Svetlanu Vujović, nakon čega je lider stranke Boris Tadić poručio da zna gdje je grešio. “Dobro znam gdje sam grešio, čak i bolje nego oni koji me kritikuju”, rekao je Tadić, obraćajući se na svečanom delu izborne skupštine.


#   Beograd   Boris Tadić   predsednik Srbije   SDS
@socdemstranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima