Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vladimir Kršljanin: NATO orgija u Srbiji!

rssBookmark and Share

16.02.2016. Južna Srbija Info

Da li će Tomislav Nikolić 9. marta u Moskvi da se pohvali Vladimiru Putinu da je Srbija zaokružila sve organizacione i pravne pretpostavke da postane poligon za NATO agresiju na Rusiju, pita u svom saopštenju, predsednik Pokreta za Srbiju, Vladimir Kršljanin.

Vladimir Kršljanin: NATO orgija u Srbiji!

I da je „saradnja“ „vojno neutralne“ Srbije sa NATO toliko uznapredovala, da čini nemogućom bilo kakvu ozbiljniju vojnu saradnju sa Rusijom?

Ili će se možda pohvaliti da je odbio da potpiše Zakon o potvrđivanju sporazuma između Vlade Republike Srbije i organizacije NATO za podršku i nabavku (NSPO) o saradnji u oblasti logističke podrške, i da je svojim političkim autoritetom izdejstvovao kod Vlade da taj zakon povuče iz procedure?

Vladimir Kršljanin

Plašim se da su neki naši vlastodršci toliko zaslepljeni samoobmanom o sopstvenoj „mudroj politici“, da nisu u stanju da dokuče da su upravo zapalili fitilj pod bombom postavljenom u temelje Srbije. Bombu su istina, po NATO instrukcijama, drugi NATO izvršitelji počeli da montiraju mnogo ranije, ali je montažu dovršila upravo naprednjačka vlast, a sad se sprema i da je aktivira.

Setimo se da je famozni SOFA sporazum, po kojem već, zasad povremeno i skriveno, pod okriljem noći, NATO konvoji prelaze našu teritoriju, potpisao još Vučićev ministar odbrane Nebojša Rodić, a ratifikovan je upravo u vreme kada je Rusija ulagala veto na NATO rezoluciju o Srebrenici u Savetu Bezbednosti UN. Ovaj najnoviji sporazum je njegova logistička dopuna, koja omogućava NATO zaposedanje i korišćenje teritorije, objekata i infarstrukture u Srbiji u dužem periodu. Sve uz „diplomatski imunitet“ i eksplicitnu obavezu Srbije da neće pokretati sudske postupke ni tražiti odštetu, čak i ako korišćenje NATO naoružanja i tehnike na njenoj teritoriji izazove i smrt njenih građana!

Za zločine protiv Otadžbine, to je svima poznato, ne važi „Oprosti im Bože, ne znaju šta čine“. Oproštaj tu nije moguć. Čak ni od Gospoda Boga.

Misle li vlastodršci zaista da će kad se NATO trupe nađu u Srbiji, najverovatnije u nekoj antiruskoj aktivnosti, njihov „Sporazum između Vlade Republike Srbije i organizacije NATO za podršku i nabavku (NSPO) o saradnji u oblasti logističke podrške“ sprečiti Srbe da im se oružano suprotstave?

Uopšte, usvajanje ovakvih sporazuma, može se okarakterisati samo kao izdaja, ludost i zločin, jer je besmisleno donositi Zakone koji ne samo da su suprotni Ustavu, već temeljnom principu suvereniteta naroda, koji je iznad Ustava. Svaki savestan građanin će i osetiti i razumeti, ne samo da nije obavezan da sprovodi ovakav zakon, već da je naprotiv, obavezan da ga ne sprovodi.

U samo nekoliko dana, uoči usvajanja ovog zakona u Beogradu se dešavala najstrašnija NATO orgija. Primopredaja dužnosti šefa NATO „kancelarije za vezu“ u Beogradu (koja, uzgred, po ovom najnovijem sporazumu, dobija jasne obrise okupacione komande za Srbiju) između starog i novog NATO generala, pred svim najvišim oficirima Vojske Srbije, postrojenim u stavu „mirno“ u Domu Vojske Srbije. Poseta vrhovnog komandanta NATO u Evropi generala Bridlava. Čapraz divan Vuka Jeremića sa bivšim vrhovnim komandantom NATO u Evropi generalom Stavridisom u hotelu „Metropol“, (koji su srećom pomutili mladi rodoljubi iz SKOJ-a). I, kao vrhunac, poseta grupe američkih senatora, predvođenih vijetnamskim vampirom, ocem „Islamske države“ i naravno srbožderom, Mekejnom.

A sve to praćeno ubistvom generala Tolimira u Hagu, ponižavanjem zvaničnog predstavnika Srbije i zahtevom da se tamo krajem marta isporuči Vojislav Šešelj.

Da li Nikolić, Vučić i Dačić zaista misle da se udvorištvom može ublažiti karakter čudovišta? Ne, gospodo, upravo je suprotno, udvorištvo je najbolja garancija da ćete izgubiti glavu i da će vas vući po blatu.

Ne znam da li je prošao poslednji trenutak da se dozovete pameti, ali budite sigurni, srpski narod neće deliti takvu vašu sudbinu.

Okupacija Srbije od strane NATO i EU, koja uništava srpsku privredu i desetkuje osiromašeno i obespravljeno stanovništvo, tvrdoglavošću vlasti i njenim najnovijim potezima, dovodi zemlju u stanje sveopšte nelegitimnosti, pretvara ceo državni aparat u okupacionu upravu, koju pritom okupator neće ni da plaća, već ona postaje sistem beskorisnih i štetnih izvršitelja i uterivača, koji svoje plate obezbeđuju derući kožu sa leđa naroda, jer su prethodno ugušili svu privrednu aktivnost od koje bi mogli naplatiti porez. I sad im je jedina nada da će ipak doći bar po neki robovlasnički „investitor“, da bar po nekom Srbinu obezbedi kuluk za minimalac, kako bi onda tog ponekog mogli da prikažu na TV Pink i sebi naprave reklamu za izbore.

Stanje je užasno i neodrživo, te će uskoro biti okončano. Ovako ili onako.

Srbija će biti slobodna, privreda će se pokrenuti, biće mnogo više rođenih i mnogo manje umrlih, i bićemo zaštićeni u vojnom savezništvu sa Rusijom.

Vladimir Kršljanin
Predsednik Pokreta za Srbiju


#   Vojislav Šešelj   NATO   Nebojša Rodić   Pokret za Srbiju   Vladimir Kršaljanin   diplomatski imunitet
@predsednikSRS @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima