Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zašto se političari kriju na Roštiljijadi?

rssBookmark and Share

Leskovac 04.09.2015.

Jedini predstavnik Vlade Republike Srbije koji će sesti za sto i probati roštilj je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, čiji dolazak se očekuje u toku sutrašnjeg dana, prenosi JugMedia

Zašto se političari kriju na Roštiljijadi?

Aleksandar Pejčić, predsednik gradskog odbora Srpske narodne partije, jedini je političar koga su kamere zabeležile za jednim od štandova na ovogodišnjoj Roštiljijadi.

On kaže da nije jedini koji uživa u roštilju i tvrdi da se ostali političari kriju.

„Uglavnom su dolazili u privatnoj režiji, što je čudno, s obzirom da je predizborna kampanja počela iako izbori još uvek nisu raspisani. Iskreno, očekujem veoma transparentne posete na roštiljijadi skoro svih lidera stranaka u dane vikenda. To bi im u ovom trenutku bio najbolji marketing” ističe Pejčić.

On je na Roštiljijadi ugostio svopg predsednika stranke Nenada Popovića, a od ponedeljka, kada je i počela ova manifestacija, Leskovac i okolinu posetilo je nekoliko ministara, ali ni jedan se nije usudio da proba čuvenu pljeskavicu, pa čak ni ministar Rasim Ljajić koji je svečano otvorio festival roštilja.

Kako prenosi Jugmedia, jedini predstavnik Vlade Republike Srbije koji će sesti za sto i probati roštilj je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, čiji dolazak se očekuje u toku sutrašnjeg dana.

 


#   Leskovac   Ivica Dačić   Roštiljijada   Rasim Ljajić   Aleksandar Pejčić   Nenad Popović   Roštiljijada 2015.
@DacicIvica @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima