Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Živković: Besmisleno je da Niš bude pokrovitelj Cecinog koncerta! Ona je kriminalac!

rssBookmark and Share

Niš 28.09.2013. Autor: Beta

Lider Nove stranke i nekadašnji gradonačelnik Niša Zoran Živković ocenio je danas da je besmisleno da grad Niš bude pokrovitelj koncerta folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

- Potpuno je besmisleno da Niš bude povezan sa nečim što se u neko staro vreme definisalo kao šund i da svoju afirmaciju i promociju vidi tako što će da podržava koncert jedne gospodje u čije muzičko stvaralaštvo neću da ulazim ali koja je osudjena za razna krivična dela i bila je privodjena u akciji Sablja - rekao je Živković.

Grad Niš pokrovitelj je koncerta folk pevačice Ražnatović koji će biti održan večeras na niškoj tvrđavi.

Niški gradonačelnik Zoran Perišić ranije je objasnio da je grad prihvatio pokroviteljstvo koncerta, ali da se radi o takozvanom nematerijalnom pokroviteljstvu što podrazumeva ustupanje prostora za postavljanje štandova po gradu na kojima će se prodavati ulaznice.

- Razumljivo je da su muzički ukusi različiti, ali Grad Niš izlazi u susret muzičarima svih žanrova, jer postoji veliki broj građana koji žele da vide svoje omiljene muzičke zvezde, a nisu u mogućnosti da odu na koncert van Niša - naveo je niški gradonačelnik.


#   Niš   Svetlana Ražnatović   Zoran Perišić   Zoran Živković (političar)   muzičke zvezde
@CRaznatovic @ProfdrPerisic @ZoranDirektno @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima