Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prinudno sletanje zbog magle!

rssBookmark and Share

Beograd 26.11.2012. Izvor: B92

Putnici Jat ervejza koji su iz Istanbula umesto u Beograd, zbog magle, sleteli u Niš, nakon više sati čekanja na aerodromu krenuli su autobusom za Beograd.

Prinudno sletanje zbog magle!
Avion Jat ervejza trebalo je prema planu da u Beograd sleti u 18.45 sati. Međutim, pilot je po dolasku u Beograd, zbog magle odlučio da letelicu preusmeri ka niškom aerodromu. Let na relaciji Istanbul-Beograd je tako produžen, a putnici koji su se večeras javili B92 nisu dobili nikakvo obaveštenje o promeni plana, niti zašto sleću na aerodrom u Nišu.

Putnici navode da su u međuvremenu na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sletela dva aviona – Jatov avion iz Podgorice i avion Turkiš erlajnsa iz Istanbula. Oni tvrde da im se niko od zvaničnika Jat ervejza nije obratio, već da su oko 20 sati preko razglasa obavešteni da će autobusom biti prebačeni za Beograd. Tako će, kako kažu, u Beograd umesto u 18.45 sati stići tek oko ponoći.

"Niko nam nije rekao zašto smo sleteli u Niš, a ne u Beograd, onako kako nam i piše na karti. Ne znamo da li je to zbog kvara na avionu ili zbog magle, kako smo kasnije saznali. Niko nam se nije obratio, osim što su nam preko razglasa rekli da nam je obezbeđen prevoz do Beograda", rekao nam je jedan od putnika.

U Jat ervejzu niko nije bio dostupan za komentar, javlja B92.


#   Beograd   aerodrom   Nikola Tesla
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima