Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić: Ukazaću Er Srbiji da uvede letove iz Niša

rssBookmark and Share

Beograd 20.11.2015. FlyFromNis

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je u Nišu da će ukazati nacionalnoj avio-kompaniji Er Srbiji da uspostavi letove iz Niša, ali da će konačnu odluku o uvođenju linija iz Niša doneti menadžment ove avio-kompanije.

Vučić: Ukazaću Er Srbiji da uvede letove iz Niša

Premijer Srbije je izjavio da nije samo cilj samo da se razvija Beograd, ali da to zavisi od avio-kompanije da li postoji mogućnost da određene linije budu profitabilne.

-Više verujem u stručnost ljudi iz Er Srbije, nego onih koji bi da sa velikom lakoćom izgovore nešto što je prijemčivo i što bi se dopalo ljudima u Nišu, a pitanje je da li ima veze sa ekonomskom opravdanošću ili ne. - istakao je Vučić

Vučič je izjavio i da bi se nakon davanja koncesionog ugovora za aerodrom "Nikola Tesla", takav sistem mogao primetini i na aerodrome u Nišu i Kraljevu.

Podsetimo da je Er Srbija početkom novembra koristila niški aerodrom "Konstantin Veliki", kada je zbog guste magle na aerodromu Beograd sletelo 5 aviona nacionalnog avio-prevoznika iz Beča, Praga, Ljubljane, Podgorice i Brisela. Putnici su tada prevezeni autobusima za Beograd, a avioni su sutradan odleteli na matični aerodrom.

Komentara: 0


#   Beograd   Aleksandar Vučić   aerodrom   letovi   Er Srbija   aerodrom Konstantin Veliki   Nikola Tesla
@avucic @airserbia @NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima