Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prvi kolegijum nove načelnice Nišavskog okruga, konretni planovi i dobre vesti na početku mandata

rssBookmark and Share

Niš 16.01.2018. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Dragana Sotirovski, nova načelnica Nišavskog upravnog okruga, održala je prvi kolegijum sa načelnicima i šefovima Inspekcijskih službi, na kojem su dogovorene konkretne aktivnosti, između ostalog "Otvoren dan", odnosno susret inspektora i građana.

Prvi kolegijum nove načelnice Nišavskog okruga, konretni planovi i dobre vesti na početku mandata

Zainteresovani građani moći će 7. 2. 2018. godine u periodu od 10 do 15 časova da razgovaraju sa inspektorima i iznesu svoja zapažanja, probleme i predloge.

Takođe, Sotirovski je predložila da počev od druge polovine februara, sa inspektorima krene svojevrstan "Karavan", koji će podrazumevati posetu inspektora lokalnim samoupravama i gradskim opštinama Nišavskog upravnog okruga, kao što je Aleksinac i ostala mesta. To će biti dobra prilika da zaposleni u mestima koja teritorijalno pripadaju Okrugu razgovaraju sa inspektorima o najčešćim problemima u njihovom radu.

"Odlične vesti stižu nam iz Niške Banje. Naime, Banja je konačno dobila mogućnost upotrebe turističkih vaučera za ovu godinu. Već 23. januara je zakazan veliki sastanak sa turističkom inspekcijom, na kojem će se između ostalog konkretizovati obuka budućih stanodavaca, vlasnika apartmana i soba za izdavanje, a sve to u dogovoru sa rukovodstvom opštine Niška Banja", zadovoljno je izjavila Sotirovski za Južnu Srbiju Info i dodala da će nam više detalja otkriti do kraja meseca.


#   Niš   Aleksinac   Dragana Sotirovski   Niška Banja   Nišavski okrug   inspekcija   turistički vaučeri
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima