Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnici "Parking servisa" iskidali električne instalacije odnoseći propisno parkirano vozilo Turističke organizacije

rssBookmark and Share

Niš 05.10.2017. M.M. Južna Srbija Info

Juče su na uglu ulica Prvomajska i Ćirila i Metodija u Nišu, bahati radnici Parking servisa prilikom podizanja vozila Turističke organizacije Niš, koje je bilo propisno parkirano na mestu gde nema znaka zabrane parkiranja, iskidali električne i internet instalacije na banderi i pritom pokušali da pobegnu.

Foto: Milan Manitašević
Foto: Milan Manitašević

Kako je za portal Južna Srbija Info izjavio direktor Turističke organizacije Niš Uroš Parlić, "Vozilo kojim su juče pokidali instalaciju je vlsniništvo Turističke organizacije Niš i bilo je propisno parkirano na trotoaru gde nema saobraćajajnog znaka, zabrnjeno parkiranje, kaže Parlić i dodaje da to nije prvi put da radnici "Parking servisa" ignorišu, da automobil ima nalepnicu "Grad Niš".

Parlić kaže, da je ne želeći da ulazi u rasparavu, platio kaznu iz svog "džepa".

Ne samo da su radnici Parking servisa iskidali instalacije već su i pokušali da pobegnu sa mesta događaja, ali su ih u tome sprečili građanni pozvavši policiju.

Snimak incidenta možete pogledati na Fejsbuk stranici:

https://www.facebook.com/milan.manitasevic/videos/pcb.10210451821791835/10210451813111618/?type=3&theater


#   Niš   Južna Srbija region   Južna Srbija Info   Parking servis   kazne   Uroš Parlić   Turistička organizacija Niš   Milan Manitašević   instalacije
@juznasrbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima