Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radovi u Topličinoj ulici teku po planu

rssBookmark and Share

Topličina ulica 08.12.2016.

Radovi u Topličinoj ulici, na izgradnji kolovoza i trotoara, koji su počeli 14.novembra, odvijaju se po unapred utvrđenoj dinamici.

Radovi u Topličinoj ulici teku po planu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i član Gradskog veća Miloš Milošević obišli su radove i dobili uveravanja od izvođača, ABM Putogradnje Mramor, da će Topličina ulica, jedna od najprometnijih u gradu, dobiti novo ruho do sredine januara.

„Sve ide po po planu. Novina je da kada god imamo rekonstrukciju ili izgradnju nove ulice, sva javna preduzeća imaju i imaće obavezu da nam dostave svoje planove kako bi svi radovi bili u saglasnosti sa dinamikom koju utvrdi Grad i izvođači. Učinićemo sve što je u našoj moći da se stvari dovedu u red, da se planski radi, da se poštuju rokovi, da građani najmanje osete probleme i da se ispoštuje kvalitet. Postoji potpuna koordinacija sa JKP. Svako ima vremena da se dobro organizuje i sinhronizuje sa gradom kako bi svi objekti koji se rade bili za ponos“, poručio je gradonačelnik ovom prilikom. Inače, radovi u Topličinoj realizuju se preko Programa uređivanja građevinskog zemljišta i njihova vrednost je 11,9 miliona dinara.


#   javna preduzeća   Darko Bulatović   radovi   sanacija   Topličina ulica   Miloš Milošević
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima