Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Razigrane ulice" mališana u Leskovcu

rssBookmark and Share

Leskovac 02.06.2018. Južna Srbija Info

Juče je centar Leskovca bio prepun dečje graje, smeha i radosti. Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ po sedmi put organizovala je manifestaciju „Razigrane ulice 2018“ sa temom „Putovanje Evropom“.

"Razigrane ulice" mališana u Leskovcu

Mališani iz svih vrtića PU „Vukica Mitrović“ izvodili su tradicionalne igre evropskih zemalja poput sirtakija i valcera, dok su Srbiju predstavili pesmom „Igrale se delije“.

Manifestaciju je otvorila Jasmina Ranđelović, zamenica gradonačelnika.

„Na ovom svetu ne postoji ništa lepše od srećnog i nasmejanog deteta, zato su manifestacije poput današnje veoma značajne jer Leskovac ispunjavaju dečjom grajom, smehom i uveseljavaju sve nas. Deca i mladi su naša budućnost, zato saniramo i uređujemo škole, vrtiće, terene, igrališta i parkove kako bismo im obezbedili što bolje uslove za život, razvoj, druženje i igru. 

Draga deco, kada vas vidim ovako nasmejane i razigrane, moje srce, a verujem i srca svih Leskovčana su puna. Želim vam da se danas lepo zabavite i uživate u plesu sa mamama, tatama i vašim vaspitačima i da se sledeće godine ponovo družimo na istom mestu“ rekla je zamenica Ranđelović


#   Leskovac   mališani   Jasmina Ranđelović   Vukica Mitrović PU   Razigrane ulice
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima