Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rotari klub Prokuplje donirao Domu zdravlja u Kuršumliji aparat vredan 760 hiljada dinara

rssBookmark and Share

Kuršumlija 21.04.2018. Južna Srbija Info

Rotary klub Prokuplje donirao je kuršumlijskom Domu Zdravlja aparat za određivanje parametara krvne slike (hematološki brojač „Mindraj BCS“), u vrednosti od 760.000 dinara, gde je tim povodom u kabinetu predsednika opštine Kuršumlija – Radoljuba Vidića održan radni sastanak, kojem su prisustvovali: osnivač Rotary kluba Prokuplje – Zvonko Stojiljković, aktuelni predsednik RK – Saša Bogdanović i član RK iz Kuršumlije – Milan Stepanović .

Rotari klub Prokuplje donirao Domu zdravlja u Kuršumliji aparat vredan 760 hiljada dinara

Nakon zvaničnog dela posete kuršumlijskoj opštini, članovi Rotary kluba, obišli su Dom Zdravlja u Kuršumliji i poklonili pomenuti aparat, sa ciljem da se u nastupajućem periodu realizuje više ovakvih akcija.

Direktor Doma Zdravlja, dr Uranija Petrović, srdačno se zahvalila donatorima, naglašavajući da su ovakve donacije od izuzetnog značaja za građane kuršumlijske opštine, a tom prilikom prisutnima se obratila i zamenik direktora, dr Biljana Petrović.

Predsednik Rotary kluba iz Prokuplja – Saša Bogdanović, naglasio je da je ovo druga poseta Domu Zdravlja u Kuršumliji istakavši tim povodom:

„Ova je naša druga poseta Domu zdravlja u Kuršumliji. Pre par godina donirali smo osam bolničkih kreveta sa najsavremenijom mehanizacijom i pneumatikom. Nadam se da smo pomogli Domu zdravlja u Kuršumliji da poboljša svoje zdravstvene usluge. Ovaj Dom zdravlja zaslužuje i mnogo više i u daljem periodu iskreno verujem da ćemo sprovesti još neku zajedničku akciju“, istakao je Bogdanović dodajući da je za Kuršumliju urađeno još nekoliko vrednih donacija.


#   Kuršumlija   Uranija Petrović   Dom zdravlja   Radoljub Vidić   Dom zdravlja Kuršumlija   Rotari klub   Saša Bogdanović   Rotari Prokuplje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima