Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sajam automobila u Nišu - “XI KORONA FRI FEST NIŠ 2020”

rssBookmark and Share

Niš 24.09.2020. Južna Srbija Info

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski primila je danas organizatore i učesnike jedinstvene manifestacije iz sveta automobilizma,koja će se održati od početka oktobra do kraja 2020. godine.

Sajam automobila u Nišu - “XI KORONA FRI FEST NIŠ 2020”

Najbezbedniji sajam na svetu“ – pod tim sloganom organizatori, City Marketing Centar promovišu ovogodišnji, jedanaesti Sajam automobila, koji će ljubiteljima četvorotočkaša automobile prikazati na drugačiji, jedinstven način, kroz virutuelnu turu. Prvi virtuelni Sajam automobila na Balkanu “11. KORONA FRE FEST NIŠ 2020” biće predstavljen od početka oktobra do kraja godine na oficijalnom sajtu „Auto Moto Festa“ SajamAutomobila.com.

Svi posetioci zvaničnog sajta sajamautomobila.com moći će jednim klikom da uđu u željeni salon, da odaberu određeni brend i da razgledaju njihovu ponudu“, kazao je menadžer Sajma automobila u Nišu Saša Đorđević.

Foto: Niške vesti

„Drago mi je da je Sajam automobila i na ovakav način ostao da živi, s obzirom na to da nam je korona poremetila mnoge planove za ovu godinu. Ipak zahvaljujem organizatorima što su se dosetili da kroz virtuelnu turu zadrže ovaj sajam koji je postao brend grada Niša, jer se kroz Sajam automobila i dolaskom različitih brendova na jedan poseban način promoviše naš grad. Nadam se da naši sugrađani neće biti mnogo razočarani što neće moći da u velikoj hali svojim okom pogledaju svoje omiljene automobile, ali će za to sigurno biti prilike naredne godine. Mi ćemo se kao grad potruditi da naredne godine Sajam bude možda drugačiji od drugih“, rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

„Niš je odavno zaslužio jedan veliki sajamski prostor, ali on neće biti samo to, već će imati i mnoge druge sadržaje. Na nama je sada da opredelimo dovoljno finansijskih sredstava i određenu količinu novca i drugih fondova da u što skorije vreme Nišlije dobiju svoj sajamski prostor", ističe Sotirovski.

Na ovu jedinstvenu ideju u Evropi došao je osnivač Sajma Oliver Paunović koji nije želeo da prekine tradiciju održavanja,kako kažu organizatori, najveće privredno-turističke manifestacije na jugu Srbije.

„Posećenost Sajma automobila u Nišu je velika, za dane Auto Moto Festa kroz Halu Čair prođe oko 20.000 ljudi i nismo želeli da oni budu uskraćeni prilike da pogledaju najnovije modele svojih omiljenih brendova. Sa druge strane i distributerima je to jedinstvena prilika da prodajom automobila poboljšaju svoje ekonomsko stanje, a Gradu Nišu veliki potencijal jer se tih dana u naš grad nalaze svi vodeći svetski brendovi, ali i turisti okolnih gradova, istakao je Paunović.

“XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020”   SajamAutomobila.com.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Oliver Paunović   Sajam automobila   Auto-moto fest   City Marketing Centar
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima