Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Trener Radničkog udario novinara

rssBookmark and Share

06.04.2014. Telegraf

- Šokiran sam ovim što se desilo jer napadaču nisam dao nikakav povod. On mi je prišao, grubo bi se obratio, a kada sam ga ja upozorio da sa mnom ne može tako da razgovara nasrnuo je na mene fizički - rekao je napadnuti novinar

Trener Radničkog udario novinara

Pomoćni trener fudbalskog kluba Radnički iz Niša Vladimir Pročikijević napao je bez ikakvog povoda novinara niških Narodnih novina Dušana Jocića.

Incident se dogodio po završetku utakmice Radnički – Javor, kada je Pročikijević prišao Jociću, vređao ga a zatim ga udario u glavu. Jocić ističe da tokom petnaestogodišnjeg novinarskog rada nije doživeo ovako nešta, te da to nije očekivao od predstavnika kluba koji godinama prati.

- Šokiran sam ovim što se desilo jer napadaču nisam dao nikakav povod. On mi je prišao, grubo bi se obratio, a kada sam ga ja upozorio da sa mnom ne može tako da razgovara nasrnuo je na mene fizički. Ozbiljnije posledice sprečili su ljudi koji su se tu zatekli, ali je on ipak uspeo da me udari u glavu – rekao je napadnuti novinar.

Ovim povodom oglasila se i Sekcija sportskih novinara Niša koja je zatražila hitnu reakciju niškog kluba.

- FK Radnički bi morao da htino sankcioniše trenera koji svojom bahatošću sramoti klub sa Čaira. Naša profesija je odavno degradirana, ali ako takvi novinrski autoriteti, kakav je Dušan Jocić doživljavaju neprijatnosti u klubu koji je neodvojivi od naših života, šta onda treba da očekuju manje afirmisane kolege u sitacijama kada nisu po volji trenerima ili onima koji se samo tako nazivaju – navodi se u njihovom saopštenju.

Uprava niškog kluba se ovim povodom još nije oglasila.


#   Radnički FK   novinari   Vladimir Pročikijević   Dušan Jocić   Sekcija sportskih novinara   Ana Jocić
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima