Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Smena predsednika zbog kupovine auta od 25.800 evra!

rssBookmark and Share

29.03.2013. Stefan Radović

Glavni odbor SNS, koji treba da zaseda narednih dana, zatražiće od predsednika opštine Kuršumlija ostavku jer je o trošku opštine kupio nov automobil "mazdu 6".

Smena predsednika zbog kupovine auta od 25.800 evra!

Pored građana Kuršumlije i kuršumlijske opozicije, ovakav potez Radoljuba Vidića, predsednika jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji, osudila je i centrala SNS-a u Beogradu ističući da je reč o bahatom i neodgovornom potezu.

Kako ističu u samom vrhu te stranke, u njihovom timu ne može biti onaj ko ne sledi primer Aleksandra Vučića, koji se vozi “škodom” starom čak osam godina.

"Službeno vozilo Aleksandra Vučića je staro osam godina, a moje osam ili devet godina. Ko ne sledi naš primer, ne može da bude u našem timu", rekao je potpredsednik SNS-a Igor Mirović.

I dok predsednik opštine Radoljub Vidić, koji je kadar SNS-a, tvrdi da je kupovina skupocenog automobila bila neophodna, kuršumlijska opozicija i građani negoduju zbog kupovine novog automobila i smatraju da je novac trebalo da bude usmeren za socijalno ugrožene, jer se na kazanu Crvenog krsta hrani čak oko 1.000 građana koji žive na ivici egzistencije.


#   Radoljub Vidić   smena   Igor Mirović   predsednik opštine
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima