Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sram vas bilo: Same sebe predložile za nagradu!

rssBookmark and Share

23.05.2013. Izvor: Telegraf

Marijana Matić, direktorka niškog Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, kaže da je slučajnost što su osobe koje su predložile nagrađivanje ujedno i nagrađene dodajući da su obe izuzetni radnici.

Sram vas bilo: Same sebe predložile za nagradu!

Na ulazu u niški dispanzer Elektronske industrije osvanula je odluka o nagrađivanju zaslužnih radnika nesvakidašnje sadržine:

- Na osnovu predloga odgovornog lica u Dispanzeru EI, šefa u službi Ljiljane Đokić i odgovorne medicinske sestre Slađane Dimitrijević, za izuzetno zalaganje na poslu u mesecu aprilu 2.013. godine nagrađuju se Ljiljana Đokić i Slađana Dimitrijević.

Ova odluka postala je pravi hit na društvenim mrežama i izazvala raznovrsne uglavnom negativne komentare, u kojima se postavlja pitanje ko se i na kakav način nagrađuje naročito u zdravstvu gde konstantno manjka para.

Međutim, Marijana Matić, direktorka niškog Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, u čijem sastavu posluje i EI dispanzer, ističe da u ovoj odluci nema ničega spornog.

- To je tipska odluka, uvek predlog daju odgovorna lica, a menjaju se imena nagrađenih. U ovom slučaju dogodilo se da su nagrađene baš osobe koje su i odgovorna lica. Smatram da su one svojim radom to zaslužile i da nema razloga za bilo kakve sumnje u osnovanost ovakve odluke. Nagrade dobijaju i radnici ostalih dispanzera, svi su jednaki a kriterijum za nagrađivanje su isključivo rezultati rada – objasnila je Matićeva.


#   medicinske sestre
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima