Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šta su vam poželeli Tadić , Cvetković i Dačić

rssBookmark and Share

13.04.2012. Autor : Ekipa Južne Srbije |

Usršnje čestitke aktuelnog državnog vrha , šta su vam poželeli Tadić , Cvetković i Dačić...

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru, sveštenstvu i svim vernicima koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

-Želim da praznične dane provedemo u duhovnom i sveopštem miru, razumevanju i toleranciji među vernicima, prijateljima i komšijama. Poštujući tradiciju i hrišćanske vrednosti čuvaćemo svoj identitet, a samo slaveći život, radom i verom u sebe stvorićemo još kvalitetnije društvo , navodi se u čestitki Borisa Tadića.

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković čestitao je danas poglavaru Srpske pravoslavne crkve patrijarhu Irineju, sveštenstvu, monaštvu i vernicima veliki hrišćanski praznik Uskrs.

-U ime Vlade Srbije i u svoje lično ime čestitam Vam najradosniji hrišćanski praznik sa željom da ga proslavite u krugu svojih najdražih, u radosti, blagostanju i veselju.Neka nam ovaj praznik nade i vere u bolju budućnost, bude podsticaj da istrajemo na putu pobede ljubavi nad mržnjom i dobra nad zlom , poručio je Cvetković.

Zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je Vaskrs patrijarhu Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji u nedelju proslavljaju najveći hrišćanskih praznika.

-Ovaj veliki hrišćanski praznik treba da nam vrati veru u bolju budućnost i negovanje moralnih vrednosti, međusobnog uvažavanja i poštovanja.Svim vernicima želim da Uskrs provedu u radosti, miru i ljubavi svojih najmilijih , kazao je Dačić.


#   Ivica Dačić   Boris Tadić   Mirko Cvetković
@DacicIvica @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima