Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšeni članovi SNS u Nišu

rssBookmark and Share

Crveni Krst gradska opština 25.07.2013. Autor: Ag.

Potpredsednik niškog odbora SNS, doskorašnja predsednica niške Opštine Crveni Krst i još dve osobe, uhapšene zbog zloupotrebe položaja.

Uhapšeni članovi SNS u Nišu

Bivša predsednika opštine Crveni Krst Lelica Kostić (55) (na slici) uhapšena je zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj i oštetila budžet te lokalne samouprave za oko 3,5 miliona dinara, a Miloš Milovančević (35) aktuelni potpredsednik gradskog odbora SNS u Nišu zbog sumnje da je podstrekivao na ovo krivično delo.

Pod sumnjom da su pomogle u izvršenju zloupotrebe službenog položaja, privedene su i zadržane i Tanja M.(42) i Milena V.(55), vlasnice dveju privatnih agencija.

Lelica Kostić bila je predsednik Opštine Crveni krst od septembra 2009. godine do prošle godine kao kadar Srpske radikalne stranke, kada je nakon promene vlasti prešla u SNS čiji je odbornik u Skupštini opštine.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu ocenio je danas, povodom hapšenja potpredsednika tog odbora Miloša Milovančevića, da u borbi protiv kriminala i korupcije neće biti zaštićenih.

U saopštenju koje je potpisao niški gradonačelnik Zoran Perišić, koji je i predsednik gradskog odbora SNS, navodi se da se naprednjaci u Nišu u potpunosti zauzimaju za borbu protiv korupcije i kriminala u svim segmentima društva.

"Današnja akcija državnih organa u potpunosti potvrđuje činjenicu koju je predsednik SNS Aleksandar Vučić ponavljao prethodnih meseci, a to je da je borba protiv kriminala i korupcije neselektivna i da u njoj neće biti zaštićenih", navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.


#   SNS   Aleksandar Vučić   Zoran Perišić   Lelica Kostić   Crveni Krst gradska opština   Miloš Milovančević   predsednik opštine   Gradski odbor   krivično delo
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima