Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SAZNAJEMO: Ceco, ode ti vila !

rssBookmark and Share

Kuršumlija 24.11.2010. Stefan Radović

Na udaru Zakona o oduzimanju imovine stečene kriminalom mogu se naći i vila u kojoj pevačica Svetlana Ražnatović živi, luksuzna kuća na Kipru, automobili, novac na računima u bankama i sefovima, a istraga će obuhvatiti i imovinu njene sestre Lidije Veličković-Ocokoljić, čije ime je takođe u nacrtu optužnice. Pa bi tako, Ražnatovićeva pored 12 godine zatvora koliko je zaprećena kazna mogla ostati i bez svoje imovine prvenstveno vile u kojoj živi.

SAZNAJEMO: Ceco, ode ti vila !


 

-Ražnatovićeva u Beogradskom elitnom naselju poseduje vilu od 1.000 kvadrata, čija se vrednost na tržištu procenjuje na dva miliona evra.ukoliko protiv nje bude podignuta optužnica zbog malverzacija prilikom prodaje fudbalera,Ceca će u tom slučaju morati da dokaze da je legalno stekla svoju imovinu, počev od vila do novca koji poseduje, kaže naš dobro obavešteni insajder.


-O nacrtu optužnice imam saznanja samo na osnovu medijskih nagađanja, napisa i spekulacija na tu temu. Dokle god tužilaštvo ne donese konačnu odluku povodom toga - neću se oglašavati.Ono što bih želela da kažem se odnosi na dužinu istražnog procesa jer glavni razlog za to su nalazi veštaka koji su do sada urađeni čak tri puta, a uvek sa istim rezultatom - da moja sestra Lidija Ocokoljić i ja nismo stekle nikakvu imovinsku korist - izjavila je Ražnatovićeva.

Prema saznanjima jednog dnevnog lista Svetlana Ražnatović sprema beg u Rusiju tačnije u Moskvu.

-Ceca sledeće nedelje kreće na decembarsku turneju po Australiji, posle čega će se s decom uputiti u Rusiju. Tamo je, zahvaljujući prijateljima, pripremila teren. Čeka je stan, odabrane su škole u koje će deca ići, ali i sve ostalo što joj je potrebno - tvrdi dobro obavešten izvor blizak Ražnatovićevoj za jedan dnevni list.

Kako redakcija Zabave saznaje od našeg dobro obaveštenog izvora Arkanova suruga Svetlana Ceca Ržnatović uživa veliku političku zaštitu a javnosti nije poznato da je Ražnatovićeva veliki prijatelj sa ministrom policije Ivicom Dačićem kao i sa Draganom Marinkovićem-Palmom.Poznato je i da je Ražnatovićeva iz Žitorađe kod Prokuplja, kao i ministar policije i potpredsednik Vlade Ivica Dačić.

Svetlana Ražantović,biće optužena narednih dana da je zloupotrebom položaja stekla 235 miliona dinara prodajući fudbalere FK Obilić. Zakon o oduzimanju imovine stečene kriminalom odnosi se i na krivična dela zloupotrebe službenog položaja, kao i na sva krivična dela u kojima je stečeno više od milion i po dinara.


#   Kuršumlija   Ivica Dačić   Svetlana Ražnatović
@DacicIvica @CRaznatovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima