Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jelena Karleuša: Ceco, prekini da glumiš Ku*ac

rssBookmark and Share

20.11.2010. Stefan Radović

Jelena Karleuša je na svom Fejsbuk profilu odlučila da napiše otvoreno pismo Svetlani Ceci Ražnatović. I pored mnoštvo pretnji i upozorenja da to ne činimo uredništvo rublike Zabava odlučilo je da vam prenese celo pismo najpopularnije srpske pop pevačice Jelene Karleuše upućeno Svetlani Ceci Ražnatović i to bez cenzure.

Jelena Karleuša: Ceco, prekini da glumiš Ku*ac

U pismu Karleuša otkriva mnoge Cecine tajne o kojima se do sada vešto ćutalo,ali i to da je kako navodi Karleuša Ceca gledala kako je Arkan muči. Pored toga Karleuša poručuje Ceci da ona ne puši kurac mafijašima i ne pije kafu sa njima.

 

Da ne okolišam puno, nemam vremena.

Ej, ako ti nije problem, skini mi sa grbače Miru Škorić. Kako ti nije žao da je guraš u "prljav posao" da bi ti glumila kurac i zvezdu koja je "iznad toga"?! (Ako već glumataš facu, pozajmi joj kintu da vrati dugove) Mislim, posle 15 godina prljavog rata protiv mene, kako ti ne dosadi?! Ti uvek imaš neku "Miru Škorić" koja me umesto tebe napada, da bi ti ispala "dama koja se ne prepucava po novinama, i koja ne odgovara na prozivke". I ja te razumem. Nisi ti ni dama, ni mudra. Daleko od toga. Samo seljački lukava. U to ime, ja nemam problem da odgovaram na pitanja o tebi i da ti izgovaram ime. Prosto, nemam tu vrstu seljačkog kompleksa. Mogu bez straha i razmišljanja da izgovorim bilo čije ime! Ti moje ne možeš javno, ali ne zato što si fina, već zato što imaš problem sa mnom. Znaš da bih te u javnoj razmeni recenica "pomela", sa sve "sokom od djusa", "pet sina" i tri padeža koja koristiš. To bi bio "tužni hepi end" za tebe, kako ti inteligentno znaš da kažeš. Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu:prvo sam zbog tebe trpela Arkana(mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šhablon-za Jecu loše, za Cecu-dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je-snaći se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan smarao Minimaxa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu... nisi pokušala da sprečiš... Ali, da... opet stari odgovor-to je uradio Arkan-ne Ceca. Nije šija nego vrat. Onda su došla ubijanja. Prvo Arkan, a onda Zoran. Ubijeni su na najstrašniji način. Jedan zato što je bio najopasniji kriminalac a drugi ? E sad dolazimo do problema ! Naravno, da bih se ja uprljala, za Zorana su pisali da je bio krimos, opasan, itd. Tim tvojim prijateljima novinarima nisi naravno došapnula da čovek NIJE IMAO POLICIJSKI DOSIJE. Naravno, zašto bi ? Ali u tvom blatu ja nikad neću biti. Ne zboravimo da mi je otac častan policajac... ah, da... to ti nisi zaboravila. Onda su na red došli "Zemunci" i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski-kurčila si se sa tim ubicama. Ali to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su SAMO čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima !Zbog?!( Ah, da... ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom... to što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje)Mada, da se ne lažemo, da su hteli, smaknuli bi nas kao glinene golubove. Pa ubili su SRPSKOG PREMIJERA, bez većih problema, zar ne? I opet-kakve veze "jadna Ceca" ima sa tim? Šmrc, šmrc, jadnaa Cecaa... Marš! Brate, ja ubice u kuću ne puštam, kafu im ne kuvam, ne pušim im! Ubice bre i ne poznajem!

Naravno, onda su te "nevinu" odveli u pritvor, dok su tvoja deca "gladovala i tugovala " bez majke! Svi se sećamo tih NADREALNIH tekstova! Čuj, deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona!? Ne, sva Srpska deca su gladovala, tvoja su bila sita! I sve to ne bi imalo veze sa mnom da nisu izlazili naručeni i plaćeni tekstovi u kojima si se ti opisivala kao velikomučenica a ja kao bezdušnica koja otvara šampanjac zbog tvog hapšenja! Sećam se tekstova u kojim je opisano kako se ja radujem tvojoj nesreći, kako si nepravedno odvojena od dece, i to samo zato što si moja konkurencija?! Pisali su plaćenici razne nebuloze, da te je uhapsio moj otac, itd.

Zašto to nikad nisi demantovala ? Evo ja ću reći umesto tebe-zato što ti je to odgovaralo. Ali ovaj narod nije lud. O ukradenim ogrlicama koje nisi vratila, neću ni da govorim. Javno si mi oca prozvala da laže i najavila tužbu ! Sećaš se, bilo je na svim naslovnim stranama, sa sve imbecilom Palmom koji te je branio i klevetao mog oca. Sestro, gde je tužba ?! Ustvari, gde je ogrlica? Hahahaha!

Eh, kad pomislim na poslednjih 15 godina, ispada da sam pola života provela braneći se od tebe i tvojih. Samo što ljudi to ne znaju, znamo ti i ja. Vidi, kako se ne umoriš? Ja sam jako umorna. Čak sam te puštila da mi isečeš tortu na Svetovoj žurci! Hahaha! Meni je bila dovoljna jubilarna naslovna.

E da, obukla si se kao k.. ac ! Ništa od mene za sve ove godine nisi naučila. Povuci napadače, Mire, plaćene novinare (ovi poslednji naručeni tekstovi kako si me oduvala, A NISI ČAK NI ODRŽALA KONCERT, u Skoplju, je baš... bezveze, možeš ti to bolje). A i vreme je da se stavi tačka. Jel OK to? Sjaši.

P. S (I ne gledaj moj DVD sa koncerta pliz, tek će te to razljutiti, najebala sam, hahaha... bolje se malo potrudi oko publike... tri sijalice i dve haljine više ne prolaze) Napisala je Jelena Karleuša na svom Fejsbukprofilu a lajkovalo je mnoštvo njenih fanova.

 

U PR službi Cece Ražnatović na Karleušinu prozivku saopštili su nam:

- Komentar ?! Nemamo ga, naravno ! Bilo je sve što nam je rečeno.

 


#   Car Konstantin Veliki   Svetlana Ražnatović   Jelena Karleuša   Mira Škorić   estrada   Arkan
@CRaznatovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima