Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

On se onesvestio na njenom nastupu, a ona se udala za njega

Bookmark and Share

Vranje 04.09.2014. Opera17

Mlada pevačica Dunja Ilić prošle nedelje iznenadila je domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu Grujića iz Vranja nakon mesec dana zabavljanja.

On se onesvestio na njenom nastupu, a ona se udala za njega

Ilićeva i Saša su se upoznali kada je ona otišla da poseti prijatelja u Vranju, a njihov prvi susret podseća na dešavanja iz holivudskih filmova, piše Opera-17.

Naime, kako saznajemo Ilićeva je imala nastup u jednom klubu u pomenutom gradu, pa je nakon otpevanog pravog bloka pesama poželela da se osveži u toaletu koji se nalazi na spratu lokala, a Grujić, koji je bio jedan od gostiju u lokalu je krenuo za njom.

- Dunja je u Vranje došla u društvu dečka iz Sarajeva, a Sašu je upoznala potpuno slučajno. Kada je krenula da se rashladi u toaletu kluba krenula je da se penje uz spiralne stepenice i izgubila ravnotežu. Saša je primetio da je nakon nastupa napustila klub i kako je želeo da je upozna, krenuo je za njom, pa je bio blizu kada je video da će pasti i poput pravog džentlmena ispružio ruku da je zadrži, ali je pao niz nekoliko stepenica i izgubio svest. Došla je hitna pomoć i odvezla ga je u gradsku bolbicu, a Dunja je prekinula nastup i odmah kranula za njim - otkriva naš izvor, a zatim dodaje:

- U bolnici Dunju nisu želeli da puste da ga vidi jer nije član porodice, pa je ona osoblju rekla da je ona njegova verenica, što se na kraju i obistinilo. Dunja je tu noć provela u čekaonici, a nakon što je napustio bolnicu, pevačica i Saša su započeli vezu. Ilićeva je svom dečku iz Sarajeva rekla da se zaljubila, nakon čega je on napustio Vranje - ispričao je izvor.

Ljubav je planula, pa je Saša ubrzo Dunju predstavio svojoj porodici i prijateljima kao verenicu, a intimno venčanje je održano u nedelju. Par planira i veliko svadbeno veselje, ali još uvek nisu odredili datum.

Komentara: 0


#   Vranje   Hitna pomoć   venčanje   Dunja Ilić   udaja
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima