Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Medijanino leto" nastavljeno uz hitove Željka Vasića i Mire Škorić

rssBookmark and Share

Niš 11.08.2022. Južna Srbija Info

Posetioci Medijaninog kulturnog leta i ljubitelji dobre muzike, druge večeri „Medijaninog kulturnog leta 2022.“, imali su prilike da slušaju poznate hitove u izvođenju pop pevača Željka Vasića, ali i da uživaju u pop folk zvuku našeg poznate pevačice Mire Škorić.

"Medijanino leto" nastavljeno uz hitove Željka Vasića i Mire Škorić

Većinu svojih pesama Željko je sam napisao, ali i komponovao. Do sada je izdao tri albuma, a neke od njegovih najpopularnijih pesama, u kojima je publika mogla da uživa su pesme „Žena kao ti“, kojom je i započeo karijeru na festivalu Sunčane skale 2000.godine, „Pratiš me u stopu“, „Nisam od juče“, „Samo moja“ i mnoge druge.

U nastavku večeri, posetioce Svetosavskog parka, svojim pesmama zabavljala je i napravila sjajnu atmosferu, Mira Škorić. Ova pevačica ima 14 snimljenih albuma i veliki broj hitova. Veliki uspeh dostigla je snimivši pesmu “Zašto nosiš prsten moj”, a prekretnicu u njenoj karijeri predstavlja 1993. godina, kada izdaje album „Otkači“ sa čak 12 hitova - „Otkači“, „Ti si k'o i ja“, „Ne daj me majko“, „Manastir“, „Strah od ljubavi“, „Niz vene mi tiho tečeš“...

U četvrtak, 11. avgusta, od 21 sat, Nišlije i svi posetioci Grada Niša, moći će da uživaju u parku Sveti Sava, u modernom zvuku i nastupu pevačice Anđeline Vujović i njenog benda. 

Poznatija kao Angelina, ova mlada pevačica postala je prepoznatljiva po odličnim interpretacijama popularnih pesama, a u decembru 2018. godine je objavila svoj prvi singl pod nazivom „Potez loš“. 

Od tada, snimila je singlove „Pile moje“, „Sijam“, „Budi u blizini“, „Ko si ti u stvari“, „Crne noći“, „Čekam te ja“, „Neko kao ti“, kao i duete sa Teodorom Tarom Stojanović i Ognjenom Jovanovim. Prošle godine izdala je dva dueta sa Eminom Jahović i Harisom Džinovićem.

 


#   Niš   Medijana gradska opština   Mira Škorić   Željko Vasić   Medijanino kulturno leto
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima