Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najjefitnija karta za koncert Ace Pejovića u Nišu 1.700 dinara, iako je pompezno najvaljen kao nastup u okviru gradske slave

rssBookmark and Share

Niš 11.05.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Popularni srpski pevač Aco Pejović obeležiće gradsku slavu u Nišu nastupom ispred brojne publike 1. juna na platou u Tvrđavi. Na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovala gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, najavljeno je da će nastup Pejovića biti jedan od glavnih događaja tokom ovogodišnje slave.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Nasuprot nekim očekivanjima, za nastup popularnog srpskog pevača Aca Pejovića u okviru Sv. cara Konstantina i Carice jelene, gradske slave u Nišu, najjeftinija ulaznica košta 1.700 dinara. Iako se nastup objavljuje kao deo gradske slave, cenovni opseg ulaznica izazvao je različite reakcije među ljudima. Cena ulaznica možda ne odgovara očekivanjima nekih posetilaca, ali se očekuje da će interes za nastup ovog poznatog izvođača biti značajan.

Sotirovski je izrazila zadovoljstvo zbog nastupa poznatog pevača i najavila njegov koncert kao deo bogatog programa gradske slave posvećene Svetom caru Konstantinu i carici Jeleni.

Pejović je takođe obišao i Dom za decu i omladinu „Duško Radović“ gde je deci uručio poklone. Naglasio je značaj ovakvih poseta i izrazio nadu da će njegov primer podstaći druge da obraduju ovu zajednicu.

Pored nastupa Aca Pejovića, gradska slava u Nišu obeležiće se i prvim izvodenjem opere na trgu kod Beogradske kapije, kao i koncertom Danice Crnogorčević na Letnjoj pozornici.

Očekuje se da će nastupi ovih umetnika obogatiti veliku kulturnu ponudu grada Niša i privući veliki broj posetilaca iz regiona.

 


#   Niš   Dragana Sotirovski   Aco Pejović   Niška tvrđava   gradska slava
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima