Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlije dočekale Novu godinu uz Kerber

rssBookmark and Share

Niš 01.01.2016. Niške Vesti

Uz vatromet i rokenrol, oko hiljadu Nišlija je Novu 2016. godinu dočekalo na centralnom gradskom trgu uz grupu "Kerber".
Veselo je bilo i u parku Svetog Save uz Saitu i crne mambe, na Paliluli uz trubače Saše Krstića i na Amfiteatru na Keju uz niške didžejeve.

Kerber, Foto: Bane Radulović
Kerber, Foto: Bane Radulović

Ni temperatura koja je u jedan sat po ponoći iznosila minus 10 celzijusovih stepeni, nije smetala građanima da Novu godinu dočekaju uz zvuke roka. Vesela atmosfera, besprekoran zvuk grupe "Kerber" i  ocena  "da je uz svoje, niške snage, Niš bolje dočekao Novu godinu od Beograda".

Pre "Kerbera", nastupili su i bendovi "Novembar" i popularni "Ejot".

Uz vatromet, Goran Šepa, popularni Gale Kerber, poželeo je u ponoć NIšlijama zdravlje, sreću i uspešniju 2016. godinu.

U parku Svetog Save Nišlije su se  zabavljale uz “Saitu i crne mambe“, a na Paliluli je atmosferu podizao trubački  orkestar  Saše Krstića, a pre njih nastupili su bendovi “La Kampanella“ i “Prava stvar“.

Za sve koji su hteli da prvo jutro u novoj godini dočekaju na Keju pored Nišave na prostoru popularnog niškog "Amfija", zaduženi su bili di-džejevi  Funky Junkie, One i Dod Padres i DJ Mikan

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   park Svetog Save   Kerber   doček   vatromet   Trg kralja Milana   Neša Saita   Ejot   Palilulska rampa   Crne Mambe   Goran Šepa
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}