Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Majka nije želela da je vidi posle saobraćajke

rssBookmark and Share

08.05.2011. Autor: Milena.R

U emisiji “Arena B13″ pevačica Dunja Ilić otkrila je da njena majka, koju nije videla četri godine, nije želela da joj dođe u bolnicu nakon saobraćajne nesreće, da nije spavala sa Darkom Lazićem i da joj se sviđa Dado Polumenta!

Majka nije želela da je vidi posle saobraćajke

Mlada pop pevačica Dunja Ilić bila je gost u emisiji Bojana Jovanovskog “Arena B13″ u petak veče, i tom prilikom otkrila manje poznate detalje iz svog života. Dunja je Bokiju otkrila da su njeni roditelji razvedeni, te da se sa majkom i rođenim bratom nije videla pune četri godine.

-Kada su se moji roditelji razveli, ja sam po odluci suda pripala majci. Sa petnaest godina sam otišla da živim sama, a svoju majku nisam videla četri godine, kao ni brata. Ali, ja sam joj oprostila sve što mi je u životu uradila. Imala sam saobraćajnu nesreću posle koje ona nije želela da dođe u bolnicu da me vidi. Teško je odrastati bez majke, ali ja joj ovom prilikom sve opraštam. Mama, volim te - rekla je Dunja jedva kontrološući sebe da ne zaplače i poslala poljubac svojoj majci.

Boki se nadovezao na Dunjinu tužnu životnu priču, pa je upitao da li je istina da je radnja spota za pesmu “Živim Na Ivici” zaista autobiografska, s obzirom da je Ilićeva sama pisala scenario, posebno stavivši akcenat na to da je izgubila bebu.

-Ne bih da pričam o tome. Svako ko želi odgovor na to pitanje, neka pogleda spot – rekla je kratko Dunja, a onda su prešli na vedrije teme.

Pevačica je istakla da su joj simpatični Čeda Jovanović i Dado Polumenta, a kada je Boki upitao da li se odlučila za Dadu zbog priče da ima veliki polni organ, ona je rekla: -Stvarno !? Nisam to znala, sad ću da ga jurim… Šalu na stranu, Dado izgleda kao sirovina, a ja volim takve muškarce. Kao muškarce koji joj se najmanje dopadaju izdvojila je Đoleta Đoganija i novinara Saleta Jovanovića.

-Imam utisak da kada bi se desilo nešto između mene i Đoleta da bi mi trebao lektor da bih razumela šta želi da mi kaže, a Sale bi bio simpatičan kada bi oprao kosu - na šta se voditelj nadovezao komentarom da je fuj i I.I.

- Misliš na Ivana Ivanovića?! Nemoj tako, meni je on baš šarmantan! Dunja je otkrila da je u životu imala samo tri veze, od kojih je jedna trajala tri godine i da je sa tim dečkom danas u prijateljskim odnosima, a romansi sa Darkom Lazićem je rekla: - Darko je jedan fin i kulturan dečko. Mi smo izašli tek nekoliko puta, a novinari su celu priču malo naduvali – rekla je Dunja, a na pitanje kakav je Lazić u krevetu je odgovorila. - Moram da te razočaram, ali zaista ne znam odgovor na to pitanje!

Pevačica je u emisiji premijerno izvela i pesme “Euforija” i “Zla, Luda Kučka” sa novog albuma “Živim Na Ivici” koji bi trebalo da se nađe u prodaji već od ponedeljka !

 

Komentara: 0


#   Dunja Ilić   Ana Ivanović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima