Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poznati voditelj ne može bez “pirotske vijagre”

rssBookmark and Share

Pirot 10.03.2014. Alo

Poznati voditelj jednom u dva meseca kupuje kobasicu koja je poznata kao dobar afrodizijak, a snabdeva se i rakijom iz sela u Srbiji

Poznati voditelj ne može bez “pirotske vijagre”

Mnogi muškarci sa naše javne scene sebe u javnosti predstavljaju kao mačo muškarce u punoj snazi, a nikada niko nije priznao da koristi „vijagru“. Voditelj Ivan Ivanović je jedan od najboljih kupaca ovog proizvoda, koji dobija direktno iz Pirota.

Naime, dok se mnoge poznate ličnosti hvale kavijarom i sušijem kao omiljenim jelom, Ivan Ivanović ipak više voli srpsku kuhinju te mu je omiljena hrana „pirotska vijagra“. U pitanju je peglana kobasica koju poznati voditelj naručuje na svaka dva meseca iz sela Držine kod Pirota, i to po pet kilograma, a nakon što mu kobasice zajedno sa rakijom pošalju autobusom, Ivanović svoj paket preuzme u Beogradu.

- Ivan je oduševljen kobasicom iz ovog kraja, ali i rakijom. On svaka dva meseca naručuje po pet kilograma ove peglane kobasice koja se zove „pirotska vijagra“ od jednog čoveka iz sela Držine kraj Pirota. On mu sve to spakuje i pošalje autobusom, a Ivan to sačeka i preuzme u Beogradu. Ova kobasica je od junećeg, kozjeg, ovčjeg i magarećeg mesa i veoma je ukusna. Inače, mnogi smatraju da ima afrodizijačko svojstvo zato je i dobila ime „vijagra“ - izjavio je izvor blizak osobi od koje se Ivanović snabdeva.

- Ne verujem da sam pojede tu količinu, iako je veoma dobrog ukusa. Verujem da podeli porodici i prijateljima. Porudžbine za ovo meso su velike, ali ne bih znao da vam kažem da li zbog ukusa ili njenog dejstva. Muškarci su naše najbolje mušterije - dodaje naš izvor.

U nameri da saznamo da li „pirotska vijagra“ za njega ima afrodizijačko dejstvo, pozvali smo poznatog voditelja, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do komentara.

Komentara: 0


#   Pirot   selo   peglana kobasica   Ivan Ivanović   voditelj
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima