Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sastav IRISH STEW u Nišu!

rssBookmark and Share

12.12.2015. Veroljub Radojković

Beogradski Irish folk-rock sastav IRISH STEW of Sindidun će održati koncert u Nišu u petak, 25. decembra u klubu Feedback od 22h.

Sastav IRISH STEW u Nišu!

Ova simpatična muzička družina osnovana je 2003 godine i do sada su snimili tri albuma. Iza njih je mnoštvo koncerata, a poput predvodnika ovdašnje “Irske struje” – grupe “Orthodox Celts”, Irish Stew pored neizbežnih standarda Irske folk muzike izvode većinu svojih autorskih kompozicija koje imaju autentičan lični pečat i neosporan kvalitet, tako da uspešno pariraju starijim kolegama vešto izbegavajući etiketu kopije.

Intimni tekstovi, melodična muzika i upečatljiv scenski nastup svakako su prvi utisci o bendu. To je ono što ih nakon prvog slušanja povezuje sa publikom svih generacija. Njihova sposobnost da na đuskanje nateraju i "slučajne prolaznike" na svojim koncertima je svakako garancija za odličnu zabavu i dobar provod.

Cena ulaznice iznosiće 400 dinara u pretprodaji, tj. 500 dinara na dan koncerta. Početak prodaje karata i pretprodajna mesta biće objavljeni uskoro.

video...

Komentara: 0


#   rok muzika   Fidbek klub   IRISH STEW
@KlubFeedback @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}