Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U prodaji ulaznice za koncert grupe KRUG – Tribute to EKV u Nišu

rssBookmark and Share

12.10.2017.

Tradicionalno, svake godine na jesen, grupa KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV i njihovih prijatelja nastupa u Nišu, odajući počast prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

U prodaji ulaznice za koncert grupe KRUG – Tribute to EKV u Nišu

Ovoga puta grupa KRUG u okviru svoje jesenje turneje upravo kreće iz Niša u petak, 27.oktobra u klubu Feedback od 22h i vodiće Vas uživo kroz magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike.

Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal. Mogući su i gosti iznenađenja, što na njihovim koncertima daje posebnu draž.

Ovo je prvi koncert grupe Krug u okviru predstojeće turneje. Posle Niša, ove godine će Krug – Tribute to EKV nastupiti u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Mostaru, itd.

Zbog limitiranog kapaciteta kluba Feedback, prvih 100 karata su u prodaji od četvrtka, 12.oktobra po ceni od 600 dinara u muzičkim radnjamaCD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Nakon prodaje prvog kontigenta, cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Inače, grupa KRUG je u manje – više sličnoj postavi nastupala u Nišu 7 puta u periodu 2009 – 2016.godine i svi koncerti su bili unapred rasprodati.

video...

Komentara: 0


#   Fidbek klub   EKV   Krug grupa
@KlubFeedback @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}