Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ulaznice u prodaji za Krug - Official Tribute to EKV band - 11. novembra u Nišu

rssBookmark and Share

Novi Sad 21.10.2016. Aleksandar Marković Gidra

Grupa KRUG – Official Tribute to EKV band iz Beograda će u okviru svoje tradicionalne jesenje turneje u regionu nastupiti u Nišu u petak, 11. novembra u klubu Feedback od 22 sata..

Ulaznice u prodaji za Krug - Official Tribute to EKV band - 11. novembra u Nišu

Na repertoaru će se naći probrane numere Šarla Akrobate i Ekatarine Velike, a grupa KRUG na predstojećoj turneji nastupa u sledećem sastavu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal. 

Na jesenjoj turneji grupe KRUG do sada su potvrđeni sledeći nastupi: 

27. 10. Tuzla 
28. 10. Sarajevo
29. 10. Mostar
04. 11. Novi Sad
05. 11. Beograd 
11. 11. Niš

Ulaznice u pretprodaji za koncert u Nišu po ceni od 600 dinara mogu se kupiti od četvrtka, 20.oktobra u muzičkim radnjama CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy Music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara. 

KRUG je nastao u proleće 2006. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika sa grupom ljudi koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda. 

“Zajednička nam je ljubav prema muzici, umetnosti i poštovanje prema jednom od najvećih R&R bendova sa ovih prostora koji nas je inspirisao u raznim fazama naših života. Motiv nam je da damo naš doprinos u očuvanju sećanja na VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da iako svesni njihove potpune nezamenljivosti, pružimo mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli EKV čuti uživo, da deo tog duha osete na koncertu. Mi koncerte doživljavamo kao našu privilegiju da sa gostima na bini i publikom podelimo fascinaciju svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama.”

Komentara: 0


#   koncert   rok muzika   Fidbek klub   EKV   Novi Sad   podzemni prolaz   Krug grupa
@KlubFeedback @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}