Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Delta planet" u Nišu - otvaranje na proleće 2021.

rssBookmark and Share

Niš 12.09.2020. Južna Srbija Info

Novi šoping mol iz porodice "Delta planet" u izgradnji, koja će se prostirati na oko 40.000m2 u novom delu grada, na uglu Bulevara Nemanjića i Ulice Blagoja Parovića, juče je obišla gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima.

"Delta planet" u Nišu - otvaranje na proleće 2021.

Investicija vredna 80 miliona evra Delta Real Estate Grupe prostiraće se na dve etaže i pružaće nezaboravan provod u kupovini celoj porodici, jer će, prema tvrdnjama generalne direktorke Delta Real Estate Grupe Zorane Burlić, osim šoping sfere,

Delta planet u svom sastavu imati i deo sa restoranima, kafićima, sa velikom ponudom hrane, igraonicama za decu i 850 parking mesta. "Postavljanje staklene konstrukcije očekuje se već na jesen, a deo zelenila ćemo ukloniti jer je u sklopu samog kompleksa predviđeno ozelenjavanje.

Planirana je izgradnja igrališta i parka, nešto novo što planiramo, a to je spuštanje grada prema reci", istakao je resorni većnik Nenad Stanković.

Predstavnici KLERP-a ističu da je Delta Planet odličan primer sinergije koju grad ima sa investitorima i da se u realizaciji ovakvih projekata drže zadate dinamike.

Otvaranje šoping mola planirano je za 2021.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Delta holding   Delta planet
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima