Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Doživi Niš: U Nišu otvoren 23. Međunarodni sajam turizma

rssBookmark and Share

Niš 09.09.2022. Južna Srbija Info

Danas je u TC "Delta Planet" Nišu pod sloganom "Doživi Niš", otvoren 23. Međunarodni sajam turizma u okviru manifestacije Dani turizma, koja je ove godine okupila više od 60 izlagača iz Srbije i regiona.

Doživi Niš: U Nišu otvoren 23. Međunarodni sajam turizma

Manifestaciju je otvorila gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, koja je istakla da koliko je saradnja opština bitna, radi zajedničkog cilja.

"Samo se uz saradnju opština i gradova, može se postići pomak u turističkom razvoju ovog kraja Srbije", rekla je gradonačelnica Sotirovski na otvaranju 23. Međunarodnog sajma turizma u Nišu. 

Ona je sa gradskom većnicom za kulturu i turizam Adrianom Anastasov i direktorkom Turističke organizacije Niš Draganom Božić obišla štandove i razgovarala sa turističkim poslenicima.

Dani turizma turizma u Nišu su odlična prilika da se predstave turistički potencijali naše zemlje, ali i da se vidi ponuda iz regiona.

Sajam traje do nedelje 11. septembra, a u okviru njega biće održane, prateće manifestacije i konferencije koje će okupiti aktere iz oblasti turizma.

Poseban akcenat je dat na temu dualnog obrazovanja i ruralnog turizma.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Sajam turizma   Delta planet   Dani turizma
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima