Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Iz Niša uskoro avionom i do Turske i Engleske

rssBookmark and Share

29.06.2016. Novosti, expres.rs

Još dve niskotarifne kompanije zainteresovane su za saradnju sa niškim aerodromom. Turski „Pegasus“ i „Izidžet“ (Easyjet) . Turski „Pegasus“ i „Izidžet“ iz Velike Britanije ponudiće jeftine letove do Istanbula i do nekih gradova Ujedinjenog kraljevstva. iz Velike Britanije ponudiće jeftine letove do Istanbula i do nekih gradova Ujedinjenog kraljevstva.

Iz Niša uskoro avionom i do Turske i Engleske

S obzirom na to, kako tvrde u Upravi preduzeća za avio-prevoz, da se niški aerodrom posle mnogo godina za kratko vreme već pozicionirao kao sekundarni aerodrom u Srbiji, kao pravi “niskotarifni” aerodrom opredeljen da je da samo sa takvim avio-prevoznicima i pregovara.

– Za razliku od nacionalnih avio-kompanija, oni nude putnicima niže cene avio-karata i nisu toliko zahtevni po pitanju određenih uslova koje aerodrom mora da ispuni, a mi smo veoma dobro opremljeni i strateški se nalazimo na odličnom mestu, što pokazuje i broj putnika koji će do kraja godine ukoliko se ovakav trend nastavi oboriti sve dosadašnje rekorde – istakao je Vladica Đurđanović, direktor aerdroma “Konstantin Veliki” u Nišu. – “Pegasus” je zainteresovan za letove do Istanbula, a tu je i “Izidžet”, koji drži područje Engleske i to je odlično, mada trenutno i ove dve postojeće kompanije, “Viz er” i “Rajan er”, zadovoljavaju potrebe Niša i regiona, jer nikad ne dolaze sa malim brojem destinacija.

U javnosti je od predstavniika gradskih vlasti ranije moglo da se čuje da bi iz niške vazdušne luke mogli da polete i avioni drugih niskotarifnih kompanija, ali još je sve na nivou glasina.

Komentara: 0


#   aerodrom   Turska   letovi   aerodrom Konstantin Veliki   Velika Britanija   Viz Er   Istanbul   Vladica Đurđanović   Rajan er  
@NisAirport @wizzair @Ryanair @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima