Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mere štednje na niškom aerodromu

rssBookmark and Share

05.11.2014. NTV, Južna Srbija Info

Dovođenjem strateškog partnera, kao i merama štednje, tokom naredne godine u niškom aerdromu Konstantin Veliki očekuju ekonomski oporavak i konsolidaciju ovog javnog preduzeća.

Mere štednje na niškom aerodromu

Da li će isti recept revitalizacije nekadašnjeg JATa, a sada najuspešnije aviokompanije u regionu ER Srbija biti primenjen i na niški aerodrom Konstantin Veliki? Sudeći po najavama gradskog rukovodstva koje se potrudilo da ovom javnom preduzeću pomogne u pronalaženju strateškog partnera, očekivanja su da se to zaista dogodi. U toku su razgovori predstavnika jedne avio kompanije iz Švajcarske u Ministarstvu za saobraćaj. Švajcarci žele da stacioniraju deo svoje flote u Nišu ali i da poboljšaju infrastrukturu arerodroma Konstanin Veliki.

Rukovodstvo niškog aerodroma potrudilo se da merama štednje doprinese konsolidaciji ovog javnog preduzeća. Pored smanjenja zarada, znatne uštede u poslovanju ovog javnog preduzeća postignute su smanjenjem troškova goriva, reprezentacije i službenih putavanja, kao i smanjenju drugih režijskih troškova, kaže Ivanka Stanisavljević, rukovodilac pr i marketing službe aerodroma Konstantin Veliki.

Komentara: 0


#   aerodrom   Er Srbija   aerodrom Konstantin Veliki   štednja   Ivanka Stanisavljević
@airserbia @NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima