Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Vinci Airports" planira razvoj i Međunarodnog aerodroma Niš

rssBookmark and Share

Beograd 08.11.2014. Južna Srbija Info

Na prekjučerašnjem francusko-srpskom biznis forumu u Beogradu potpisan je između ostalih i Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i Međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" Beograd i francuske kompanije "Vinci Airports" o razvoju međunarodnih aerodroma u Srbiji (jedina dva međunarodna aerodroma u Srbiji su Aerodrom Beograd i Aerodrom Niš) - stoji na zvaničnom sajtu ministarstva građevine, saobraćaja i infastrukture

"Vinci Airports" planira razvoj i Međunarodnog aerodroma Niš

Potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović, potpisala je juče u Palati Srbije tokom posete premijera Francuske Manuela Valsa, dva sporazuma o saradnji sa tom zemljom, i to u oblasti infrastrukture i razvoja međunarodnih aerodroma.

Sporazum između Ministarstva građevinarsva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i Ministarstva za ekologiju održivi razvoj i energetiku Francuske u oblasti saobraćaja i infrastrukture, Mihajlović je potpisala sa ambasadorom te zemlje u Beogradu, Nj. E. Kristinom Moro.

Nakon Francusko-srpskog biznis foruma i plenarnog sastanka dve vlade potpisan je i Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i Međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" Beograd i Vinci Airports o razvoju međunarodnih aerodroma u Srbiji.

Memorandum su potpisali potpredsednik Vlade i resorni ministar Zorana Mihajlović, predsednik kompanije Vinci Airports Nikolas Noterbart i v.d. generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

Komentara: 0


#   Beograd   Zorana Mihajlović   aerodrom Konstantin Veliki     Nikola Tesla   Saša Vlaisavljević   održivi razvoj
@NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima