Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mihajlović: Bolje da se preselim u Niš, jer sam sve češće ovde i radimo kao jedan dobar tim! (FOTO-VIDEO)

rssBookmark and Share

Niš 02.08.2017. Z.S. Južna Srbija Info

"Bolje da se preselim u Niš, jer sam sve češće ovde i radimo kao jedan dobar tim", izjavila je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović prilikom potpisivanja ugovora o donaciji opreme sa aerodroma "Nikola Tesla" niškom aerodromu.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

"Vlada će nastaviti da ulaže u razvoj niškog aerodroma, koji je ostvario promet od 180.000 putnika za sedam meseci i sada čekamo završetak projekta za novi toranj, i nadam se nakon toga da će aerodrom "Konstantin Veliki" postati alternativa beogradskom", rekla je Mihajlovićeva.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

“Plan za naredne četiri godine je da u niški aerodrom ukupno uložimo 6,3 miliona kako bi bio još razvijeniji i moderniji nego što je sada”, dodala je Mihajlovićeva.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović zahvalio je Aerodromu “Nikola Tesla” na donaciji, a potpredsednici Mihajlović na podršci građanima Niša i celog juga Srbije.   

Foto: Nj.P. Južna Srbija

“Posle toliko godina stagnacije, Niš i jug Srbije imaju razlog za nadu i vide perspektivu i bolju budućnost. Hvala beogradskom aerodromu na donaciji i hvala Ministarstvu i Vladi na podršci bez koje ne bismo preživeli sve teške godine koje su iza nas. Danas je niški aerodrom prava vazdušna luka i primer kako se bori za bolji standard i uslove života”, rekao je Bulatović.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Ugovor o donaciji sigurnosnih aparata vrednih 400.000 evra, potpisali su v.d. generalnog direktora aerodroma “Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević i direktor aerodroma “Konstantin Veliki” Vladica Đurđanović.

Radi se o dva rendgen aparata za pregled robe i pošte i za pregled prtljaga, kao i troja metal-detektorska vrata, koja se već koriste na niškom aerodromu.

Na niškom aerodromu očekuju 200.000-tog putnika do kraja godine.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

VIDEO: AKORD MEDIA  - JUŽNA SRBIJA INFO

video...

Komentara: 0


#   Niš   Južna Srbija region   Zorana Mihajlović   Južna Srbija Info   donacija   aerodrom   Darko Bulatović   Nikola Tesla   Ministarstvo građevinarstva   aerodrom Nikola Tesla   Vladica Đurđanović   Saša Vlaisavljević   jug Srbije
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima