Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Slika ne laže! (VIDEO)

rssBookmark and Share

Kuršumlija 20.04.2011. Stefan Radović

Redakcija Internet portala JužnaSrbija objavila je demanti Doma zdravlja u Kuršumliji, a svojim čitaocim otkrivamo pozadinu istog uz napomenu da zbog novog zakona o iformisanju na žalost nismo u mogućnosti da vam prenesemo neke detalje.

Slika ne laže! (VIDEO)

U laži su kratke noge !

Nadica Deljanin lekar Doma zdravlja u Kuršumliji i direktorka te ustanove Ljiljana Arsenijević uputile su našoj medijskoj kući saopštenje u kome demantuju tektove koje je naša medijska kuća Ekskluzivno objavila pod nslovom Dva posla za jednu platuOvo što radite dr Nadici je strašno, inače direktorka ovog zdravstvenog centra to je već i najavila našem novinaru prilikom poslednjeg razgovora.

Ipak u saopštenju nije demantovano da doktorka Nadica Deljanin pregleda svoje, ali i pacijente sadašnje direktorke Ljiljane Arsenijević o čemu smo mi zapravo i pisali a dr Nadica Deljanin koja je kako stoji u saopštenju povređena kao ličnost i kao radnik DZ Kuršumlija fotografisala se za portal JužnaSrbija i tom prilikom je našem novinaru pričala o celoj situaciji oko spornog problema.

Čitaoci našeg Internet portala znaju koliko su naše vesti pouzdane,da je drugačije naše vesti ne bi preuzimao veliki broj kako domaćih tako i stranih medija, a naš portal ne bi bio naj posećeniji Internet portal na Jugu Srbije.

Ipak na uvid vam dajemo fotografiju koja je nastala u ordinaciji doktorke Nadice Deljanin prilikom razgovora sa našim novinarom, ne da vam se pravdamo već da onima kojima je to potrebno osvežimo pamćenje  .

 

 


#   Kuršumlija   Nadica Deljanin   Ljiljana Arsenijević   internet
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima