Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Kupovina vremena": Slavković vraća pare ako "Sud" to kaže!

rssBookmark and Share

14.09.2015. Z.S. Južna Srbija Info, NTV

Zbog nepoštovanja i lošeg tumačenja obavezujućih odluka Agencije za borbu protiv korupcije i preporuke LAF-a, mnogi funkcioneri očekujući reč suda, kao da sebi kupuju vreme.

Foto: NTV
Foto: NTV

Zamenik gradonačelnika Niša i privrednik Ljubivoje Slavković, poznat široj javnosti u zemlji zbog svojih komentara, kako mu je plata mala i da je to ponižavajuće, komentarisao je javne pozive da funkcioneri Niša vrate dodatak koji su nezakonito primali...

On je u izjavi za Nišku televiziju rekao, da će sačekati odluku suda i da će na osnovu nje odlučiti hoće li vratiti novac građanima Niša ili ne.

Da podsetimo, zamenik se već požalio kako mu je plata od 70.000 dinara mala (ova Slavkovićeva izjava izazvala je burne reakcije svih društvenih slojeva, pogotovo onih, koji iako rade, jedva preživljavaju..), što, kako je pojasnio neće uticati na njegovu odluku da vrati novac, ukoliko sud tako bude odlučio.

Inače, on nije prvi funkcioner u Nišu koji se poziva na odluku suda, bez obzira na stav Agencije za borbu protiv korupcije i LAF-a, te se pitamo čemu postojanje ovakvih agencija, ako se njihove zakonske odluke ne poštuju.

 

Komentara: 0


#   Ljubivoje Slavković   sud   Agencija za borbu protiv korupcije   LAF   povraćaj   funkcionerski dodatak
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima