Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dečje odmaralište Divljana vraća "stari sjaj"

rssBookmark and Share

Divljana 09.06.2016. Grad Niš

Odmaralište u Divljani polako stabilizuje svoje poslovanje.
Dugovanja iz prethodnog perioda su znatno smanjena,a objekti su sanirani i osposobljeni za prijem dece.

Dečje odmaralište Divljana vraća "stari sjaj"

Trenutno u Divljani boravi 28 štićenika ustanove “Mara” zajedno sa vaspitačima, a menadžment odmarališta najavljuje dolazak određenih sportskih ekipa tokom leta,kako bi sproveli pripreme u idealnim visinskim uslovima.

Objekte u Divljani je obišao gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić koji je posetio i štićenike iz ustanove „Mara“ koji ovde borave.

“Izmenom gradskog statuta koja se uskoro očekuje predvidećemo i sredstva za korisnike ustanove „Mara“kako bi mogli da borave u prirodi i ovom objektu koji pripada gradu.“ - rekao je gradonačelnik.

Štićenici ove ustanove trenutno u Divljani borave zahvaljujući donacijama. Prema njihovim rečima hrana je veoma ukusna, a zadovoljni su i smeštajem kao i prirodnim lepotama koje poseduje ovaj kraj.

Menadžment odmarališta upoznao je gradonačelnika sa trenutnom situacijom i sa problemima sa kojima se susreće. Situacija je znatno bolja nego ranije, jer odmaralište je sanirano i osposbljeno za rad sa decom.Upošljeno je ukupno sedamnaest radnika, a pojedini rade u dve smene kako bi se što racionalnije poslovalo.

Komentara: 0


#   Divljana   Bela Palanka   Zoran Perišić   Mara centar   Divljana dečje odmaralište
@ProfdrPerisic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima