Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Intervju


<< < 9  10  11  12  13 > >>Ukupno: 130  |  Prikazano: 111 - 120

Otpuštanja su koštala Leskovac 300 miliona dinara

Milan Momčilović-Politika 25.07.2014.
Intervju: Goran Cvetanović

Racionalizacija u javnom sektoru je urađena tako da ge grad morao da se zaduži da bi isplatio otpremnine i troškove nakon sudskih sporova

opširnije

Komentara: 0

Dušan Milisavljević: Ako hoćete dobru ekonomiju, morate da imate zdravu naciju

JužnaSrbija.Info 06.07.2014.
Intervju: Dušan Milisavljević

Urednik ,,Južna Srbija Info'' razgovarao je sa Dr Dušanom Milisavljevićem, specijalastom ORL na Niškoj klinici, Docentom na Medicinskom fakultetu u Nišu, Narodnim poslanikom DS i, kako sam kaže, aktivistom na društvenim mrežama! Razgovor je obavljen na ORL klinici, na njegovom redovnom 24-satnom dežurstvu

opširnije

Komentara: 0

Vladimir Zaharijev: pokušaću da dobijem prijem kod gospodina Putina

Glas Rusije 14.04.2014.
Zaharijev hoće kod Putina

Gost radija "Glas Rusije" je Vladimir Zaharijev, koji već 13 godina rukovodi opštinom Bosilegrad, član DSS i jedan od (i ne samo vizualno) najprepoznatljivijih javnih ličnosti u Srbiji.

opširnije

Komentara: 0

"Ne tražim ja izvinjenje, tražim poštovanje našeg čestitog zanimanja"

radiocity.rs 06.04.2014.
Lidija Usković

Lidija Usković, radnica JKP Mediana, koja je pre dva dana u ekspozituri Unikredit banke udaljena iz reda u kome je čekala kako bi predala dokumentaciju za kredit, zbog radne uniforme u kojoj je bila, govori za Siti radio o incidentu, koji je povedio njena osećanja i dostojanstvo ali pre svega, kako kaže, dostojanstvo profesije kojom zarađuje za život i ugled firme u kojoj radi.

opširnije

Komentara: 0

Kako koristite levu traku autoputa?

B92 06.03.2014.
Saobraćajna nekultura

Vožnja autoputem podrazumeva i dozu takmičenja među našim vozačima. Ko ima jači auto tera slabijeg da mu se skloni sa puta, bez obzira na brzinu kretanja.

opširnije

Komentara: 1

Intervju sa dr Borislavom Pelevićem

17.02.2014.
Dr Borislav Pelević, SSJ

Jedna od najmlađih stranaka na političkoj sceni Srbije jeste Sabor srpskog jedinstva. Međutim ova stranka ima i dugu tradiciju. O razlasku sa naprednjacima i problemima prilikom formiranja patriotskog bloka razgovarali smo sa dr Borislavom Pelevićem, predsednikom Sabora srpskog jedinstva.

opširnije

Komentara: 1

Šešelj uskoro na slobodi

D. Ostojić 30.01.2014.
Šešelj uskoro na slobodi

Ovu vest nam je poverila Vjerica Radeta, funkcioner SRS-a. Niz zanimljivih detalja o politici Šešelja, Vučića i Nikolića možete saznati ukoliko pročitate intervju do kraja.

opširnije

Komentara: 0

Vladimir Cvijan: Aleksandar Vučić kontroliše medije

17.01.2014.
Intervju sa Vladimirom Cvijanom

Vladimir Cvijan je ovih dana došao u žižu interesovanja javnosti kada se najavio kao prtovkandidat Aleksandru Vučiću, za mesto predsednika SNS. Svojevremeno je, u sličnoj poziciji bio, kada je prešao iz Kabineta Borisa Tadića u SNS. Sa željom da naše čitaoce upoznamo sa stavovima i planovima ovog mladog čoveka, naš saradnik, Dušan Ostojić, uradio je kraći intervju.

opširnije

Komentara: 1

Stefan Radović: Borba je jedina opcija

JužnaSrbija.info 10.01.2014.
Borba je jedina opcija

Stefan Radović iz Kuršumlije, koji se javno deklarisao kao homoseksualac, u intervjuu za ''Južnu Srbiju'' otvoreno govori o stanju LGBT prava u Srbiji i tome kako je biti gej u državi kao što je Srbija.

opširnije

Komentara: 2

Šta bih uradio da sam ministar obrazovanja?

Relja Knežević, Dnevnik 08.01.2014.
Putokaza ima, slabo ih čitamo

Šta bih uradio da sam ministar obrazovanja? Po meni, uspeh leži u kontinuitetu. Ako smo usvojili Strategiju obrazovanja do 2020-te i ako su sve političke opcije glasale za nju, zašto je ne sprovodimo? Nju su pisali naši najpriznatiji stručnjaci iz svih oblasti obrazovanja i to je neka vrsta putokaza. Na žalost, po nekim istraživanjima, 80 odsto ljudi u Srbiji ne zna saobraćajne…

opširnije

Komentara: 0

<< < 9  10  11  12  13 > >>Ukupno: 130  |  Prikazano: 111 - 120


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima