Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izložba igračaka u Narodnom muzeju Toplice - „Tata kupi mi…“

rssBookmark and Share

Prokuplje 24.09.2019. Južna Srbija Info

Dugo najavljivana izložba igračaka, koju je Narodni muzej Toplice, zajedno sa svojim posetiocima, pripremao gotovo celog leta, otvora se danas, a sa njom i manifestacija „Dani evropske baštine“.

Izložba igračaka u Narodnom muzeju Toplice - „Tata kupi mi…“

Galerija ove ustanove kulture, danas u 19 sati kada je zakazano otvaranje izložbe pod nazivom „Tata kupi mi…“, biće mesto najlepših uspomena iz detinjstva mnogih Prokupčana.

-Svi smo zajedno vredno radili. Kada kažemo zajedno, mislimo na naše kolege, ali i sve naše drage sugrađane, koji su se odazvali pozivu i zajedno sa nama radili na tome da prikupimo što više igračaka. Ova postavka će biti jedinstvena, zato što je sa puno emocija i lepih želja stvarana, složili su se autori, inače muzejski vodiči Nataša Jovanović, Sonja Ivanović i Aleksandra Đukić.

One su pozvale svoje sugrađane da sutra dođu u Muzej i uživaju u onome što su zajedničkim snagama pripremili.

Iz ove ustanove kulture poručuju da je poziv Prokupčanima upućen i za ostale događaje koji čine ovogodišnji program manifestacije „Dani evropske baštine“. Tako će već u sredu 25. septembra zainteresovana publika moći da učestvuje u radionicama „Magični svet Harija Potera“ i „Narodne nošnje od papira“, kao i igraonici „Stare igre za nove generacije“.

Ulaz za sve programske sadržaje je besplatan.

Komentara: 0


#   Prokuplje   deca   Narodni muzej Toplica   igračke   Dani evropske baštine
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima