Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poslednji koraci Konstantina Kostjukova na sceni leskovačkog Narodnog pozorišta

rssBookmark and Share

Leskovac 08.03.2018. Južna Srbija Info

Leskovac i Narodno pozorište ugostili su čuvenog baletskog umetnika Konstantina Kostjukova i prvake baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, Milana Rusa, Igora Pastora, Milu Dragićević, Bojanu Žegarac i Olgu Olčan.

Poslednji koraci Konstantina Kostjukova na sceni leskovačkog Narodnog pozorišta

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović na prijemu povodom večerašnjeg koncerta Kostjukova i prvaka beogradskog baleta rekao je da lokalna samouprava doprinosi decentralizaciji kulture i zahvalio se prisutnima na tome što će njihov nastup doprineti prikazu Leskovca na kulturnoj mapi Srbije.

„Veoma sam zadovoljan, a verujem da govorim i u ime svih ljubitelja ove umetnosti, što je gospodin Kostjukov odlučio da u okviru svoje oproštajne turneje nastupi i u našem gradu“ poručio je Cvetanović.

Konstantin Kostjukov na konferenciji za medije najavio je izvođenje deonica iz predstava „Don Kihot“, „Grk Zorba“, „Kraljica Margo“ i drugih.

Ovom prilikom Kostjukov je istakao da će večerašnji nasput biti njegovi posledlji koraci na sceni, dok će rad u baletskoj umetnosti nastaviti iza nje.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   lokalna samouprava   Narodno pozorište   Narodno pozorište Leskovac   Konstantin Kostjukov
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima