Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Korisnici "METRO" kartica dobijaju popust u niškim restoranima i kafićima

rssBookmark and Share

Niš 23.12.2020. Južna Srbija Info

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija pokrenula je program podrške sektoru ugostiteljstva u Nišu, kojim istovremeno pruža dodatne pogodnosti kupcima.

Korisnici "METRO" kartica dobijaju popust u niškim restoranima i kafićima

Naime, potrošači u Nišu koji poseduju METRO Frends kartice (dostupne svim fizičkim licima) mogu ostvariti određene popuste i pogodnosti kod odabranih ugostitelja koji su se pridružili inicijativi. 

Na ovaj način kompanija podstiče kupce da dodatno posećuju ili poručuju iz ugostiteljskih objekata koji su posebno pogođeni krizom, dok potrošači prilikom plaćanja računa dobijaju popuste koje određuju ugostitelji (minimalno pet odsto). Takođe, krajnji potrošači mogu ostvariti popust ili pogodnost i za porudžbine na adresu, ukoliko ugostiteljski objekti samostalno obavljaju dostavu.

Ova inicijativa će trajati tokom zime i predstavlja vid dodatne podrške ugostiteljima sa kojima kompanija uspešno sarađuje više od decenije. Na ovaj način kompanija istovremeno podržava krajne kupce kao i svoje partnere, kojima će biti obezbeđena i dodatna promocija na METRO sajtu.

 

Komentara: 0


#   Niš   ugostiteljstvo   popust   METRO market
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima