Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon obećanja ministarke Mihajlović, konačno sanacija klizišta na putu Vranje - Vranjska Banja

rssBookmark and Share

Vranje 09.05.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je deonicu regionalnog puta Vranje - Vranjska Banja, kod Bresnice, gde se izvode radovi na sanaciji klizišta, zbog kojih se saobraćaj već duže vremena ne odvija.

Nakon obećanja ministarke Mihajlović, konačno sanacija klizišta na putu Vranje - Vranjska Banja

"Prilikom posete potpredsednice Vlade i ministarke Zorane Mihajlović Vranju dobili smo obećanje da će ova deonica biti osposobljena za saobraćaj. Radovi su počeli, i ne samo da će biti sanirana klizišta, već će biti uređen i kolovoz, kao i potporni zid dužine 164 metra i visine 5 metara. Realizacijom ove značajne investicije biće postignut visok stepen bezbednosti, što je najvažnije za sve učesnike u saobraćaju. Vrednost investicije je 32,5 miliona dinara, a rok za završetak 100 dana", izjavio je gradonačelnik dr Milenković.

Predstavnici mesne zajednice istakli su važnost realizacije ovog projekta, i izrazili zahvalnost Vladi Srbije, narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću i rukovodstvu grada na doslednosti u rešavanju problema.  

Komentara: 0


#   Vranje   Vranjska Banja   Zorana Mihajlović   investicije   potporni zid   sanacija   Slobodan Milenković   klizište   mesne zajednice
@


 


[ Dodaj komentar ]