Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stručna praksa za apsolvente u javnim preduzećima i institucijama

rssBookmark and Share

Niš 08.07.2019. Južna Srbija Info

Grad Niš i Univerizitet u Nišu raspisali su Konkurs za učešće u programu radne prakse, bez naknade, u javnim preduzećima, gradskim opštinama, Gradskoj upravi i službama, ustanovama kulture i sporta. Kancelarija za mlade Grada Niša sporvodi peti put po redu U-NI praksu i ove godine je predviđeno 49 mesta za studente završnih godina osnovnih akademskih studija i master studija.

Stručna praksa za apsolvente u javnim preduzećima i institucijama

“U-NI praksa 2019.” studentima garantuje sticanje praktičnog stručnog iskustva u radu, potvrdu o obavljenoj praksi koju izdaje Grad Niš i Univerzitet u Nišu, mogućnost dobijanja preporuke od strane institucije u kojoj student obavlja praksu i priznavanje prakse kao dodatne aktivnosti od strane obrazovnih institucija u vidu 3 ESPB boda.

Praksa za studente bez naknade će se održati avgusta meseca 2019. godine u trajanju od mesec dana, a rok za prijavu je petak, 19. juli 2019. godine. Zainteresovani studenti mogu konkurisati na više pozicija, koje mogu naći u Katalogu pozicija.

Tekst Konkursa za studnete i propratna dokumentacija je dostupna na sajtu Grada Niša www.ni.rs i Univerziteta u Nišu www.ni.ac.rs. Za prijavu na ovaj konkurs potrebno je pripremiti prijavu (u elektronskoj i štampanoj formi), potvrdu o studiranju (skenirano i u štampanoj formi), kopiju prve stranice iz indeksa (skeniranu i u štampanoj formi) i dostaviti na e-mail adresu unipraksa@gmail.com uz navođenje naslova e-maila PRIJAVA za U-NI praksu 2019, kao i u štampanoj formi na adresu: Oficirski dom, Orlovića Pavla 28a, 18 000 Niš, uz naznaku na koverti PRIJAVA za U-NI praksu.

Komentara: 0


#   Niš   javna preduzeća   studenti   oficirski dom   Univerzitet u Nišu   stručna praksa
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima