Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Blacu studentima dodeljeno 47 nagrada „Toplički ustanak“ i 58 stipendija

rssBookmark and Share

Blace 20.01.2017. Južna Srbija Info

Opštinsko veće opštine Blace, na sednici održanoj dana 17. 1. 2017. godine, donelo je dve Odluke od kojih će korist imati studenti sa prebivalištem na teritoriji opštine Blace.

U Blacu studentima dodeljeno 47 nagrada „Toplički ustanak“ i 58 stipendija

Prvom Odlukom dodeljuje se novčana pomoć studentima, za njih 58.  Drugom Odlukom, na istoj sednici, Opštinsko veće dodelilo je nagradu „Toplički ustanak“, za 47 najboljih studenata, a koja se sastoji iz diplome o dodeli nagrade i novčanog iznosa.
Na Dan Svetog Save, 27. januara, nagradu „Toplički ustanak“ i Ugovore o stipendijama najboljim studentima uručiće Predsednik Opštine Zoran Jozić u prostorijama Kulturnog centra „Drainac“ sa početkom od 12 časova. Ovom prilikom pozivaju se svi nagrađeni (pogledati spisak) da prisustvuju ceremoniji uručenja.
Odluke o dodeli nagrade „Toplički ustanak“ i dodeli novčane pomoći - stipendije studentima, sa spiskom nagrađenih možete pogledati OVDE:

Odluka o dodeli nagrade „Toplički ustanak“sa spiskom nagrađenih

Odluka o dodeli novčane pomoći - stipendije studentima, sa spiskom nagrađenih

Komentara: 0


#   Blace   stipendije   nagrade   studenti   predsednik opštine   novčana pomoć   Zoran Jozić   opštinsko veće   Toplički ustanak   opština Blace
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima