Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Borac - Radnički nerešeno

rssBookmark and Share

Niš 25.02.2018. FK Radnički

Fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno 1:1 sa Borcem na gostovanju, u utakmici 24. kola Superlige Srbije.

Borac - Radnički nerešeno

Nišlije su povele u 32. minutu golom Aleksandra Jovanovića. Babić je iz kornera uputio oštar centaršut na prvu stativu, gde je kapiten samo okrznuo loptu i sproveo je u mrežu Čačana.

Tim Bobana Dmitrovića je u jeku svoje inicijative primio pogodak u 75. minutu. Domaći su presekli jedan pas na sredini terena, usledila je brza kontra, a lopta je stigla do usamljenog Brazilca Mateusa, koji je rutinski savladao Bojana Šaranova.

Sudija Manojlović je u 80. minutu poništio pogodak Radoša Bulatovića zbog ofsajda, a pet minuta kasnije je pokazao crveni karton Perišiću iz Borca.

Radnički je na taj način prekinuo veliku seriju, pošto je u Čačak stigao sa šest ligaških pobeda u nizu, ali je sa 43 osvojena boda ostao na trećoj poziciji na tabeli.

U narednom kolu na “Čair” stiže drugoplasirani Partizan, a taj meč na programu je u sredu od 16 časova.

BORAC-RADNIČKI 1:1 (0:1)

Čačak, 24. februara. Sudija: Dalibor Manojlović. Strelci: 0:1 Jovanović 32.- 1:1 Mateus 75. Žuti kartoni: Marinković, Marković (Borac). Crveni karton: Perišić (Borac) u 85. minutu.

BORAC: Mišić, Čađenović, Marinković, Kuveljić (od 58. Romanić), Perišić, Zoćević, Marković, Mateus, Stamenić (od 81. Bogićević), Filipović, Otašević.

RADNIČKI: Šaranov, Subić, Aksentijević, Miladinović, Bulatović, Mićić (od 76. Stanisavljević), Noma, Jovanović, Babić, Slaviša Stojanović (od 87. Mrkić), Pavkov.

 


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Slaviša Stojanović   Borac FK
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima